Deloitte: Χορηγός του 7ου Risk Management & Compliance Forum

Το Νέο Εποπτικό Σκηνικό είναι ο τίτλος μιας εκ των βασικών συζητήσεων του 7ου Risk Management & Compliance Forum, του οποίου χορηγός είναι η Deloitte. Εκπροσωπώντας τη Deloitte, η κα. Αλεξάνδρα Κωστάρα, Financial Services Industry Leader θα μιλήσει για τον Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό και την προσαρμογή στο νέο καθεστώς.

Στον απόηχο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, οι ρυθμίσεις και η εποπτεία έχουν γίνει αλληλένδετα μέρη των στρατηγικών και των επιχειρησιακών μοντέλων των τραπεζών. Οι διοικήσεις των τραπεζών το αναγνωρίζουν αυτό και τα διοικητικά συμβούλια και οι μέτοχοι αναμένουν ότι η επιχειρησιακή στρατηγική θα προλαμβάνει και θα προσαρμόζεται στις ρυθμιστικές και στις εποπτικές αλλαγές. Για τις τράπεζες που εποπτεύονται από τον Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό, η προσαρμογή αυτή περιπλέκεται από το νέο και εξελισσόμενο εποπτικό πλαίσιο.

Η κα. Κωστάρα στην ομιλία της Deloitte θα παρουσιάσει τις δράσεις τις οποίες πρέπει να λάβουν οι τράπεζες:

Το 7ο Risk Management & Compliance Forum του Ελληνικού Ινστιτούτου Πληροφορικής & Επικοινωνιών της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015 στις 9:00 π.μ. στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Exit mobile version