Quantcast
Βραβείο στην FF Group ως «True Leader 2014» - enikonomia.gr
share

Βραβείο στην FF Group ως «True Leader 2014»

δημοσιεύτηκε:

Ο Όμιλος FF Group αναδείχθηκε ανάμεσα στις κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο των βραβείων “True Leader 2014” που διοργάνωσε για 5η συνεχή χρονιά η ICAP Group. Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015, με συμμετοχή 350 περίπου επιχειρηματικών στελεχών της ελληνικής αγοράς.

Ο Όμιλος FF Group διακρίθηκε, ανάμεσα σε 54 σημαντικές επιχειρήσεις και ομίλους της χώρας μας, για την επιχειρηματική του δράση και τα οικονομικά του αποτελέσματα. Τα κριτήρια επιλογής ήταν: η κερδοφορία, η αύξηση προσωπικού, η υψηλή πιστοληπτική ικανότητα και η κορυφαία θέση στον κλάδο.

Το βραβείο παρέλαβε ο κύριος Μανώλης Ζαχαρίου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου FF Group, ο οποίος δήλωσε: «Η διάκριση αυτή αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της δυναμικής πορείας του Ομίλου μας, που καταφέρνει, ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που διανύουμε, να ξεχωρίζει και να ενισχύει το μέγεθός του».

Η ICAP Group, αναγνωρισμένη ως Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority (ESMA), διοργανώνει με επιτυχία το θεσμό των True Leaders, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και του ΣΕΒ.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.