Quantcast
Barilla:Σημαντική διάκριση στα «Social Media Awards 2015» - enikonomia.gr
share

Barilla:Σημαντική διάκριση στα «Social Media Awards 2015»

δημοσιεύτηκε:

Σημαντική διάκριση έλαβε πρόσφατα η γνωστή εταιρεία ζυμαρικών, Barilla στην τελετή απονομή βραβείων «Social Media Awards 2015».

Πιο συγκριμένα,η εταιρεία Barilla τιμήθηκε με το βραβείο «Bronze Award» στην κατηγορία «Best Content Marketing in Social Media» για την online ενέργεια, με τίτλο «Οι Ιταλοί».

Μάλιστα, ο διευθυντής Marketing της Barilla Hellas, Θάνος Αθανασόπουλος δήλωσε ότι: «Η διάκριση στα Social Media Awards 2015 έρχεται ως αναγνώριση και επιβράβευση της καινοτόμας στρατηγικής που ακολουθεί η Barilla στην Ελλάδα. Επιπλέον, επισφραγίζει την αξία που δίνει η Barilla στα online μέσα και στο content marketing, εστιάζοντας στη δημιουργία περιεχομένου με αξία για τον καταναλωτή και προσθέτοντας έτσι αντίστοιχα αξία και στη μάρκα».

Στη βραβευμένη καμπάνια της Barilla χρησιμοποιήθηκε στρατηγική επικοινωνίας που περιλάμβανε τη δυναμική προβολή μέσω ενός ειδικού microsite, την προβολή των 3 videos και την χρήση rich media σε μεγάλα websites, διαγωνισμό στο Facebook, αλλά και την αξιοποίηση του υπάρχοντος καναλιού στο Youtube.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.