Quantcast
Attica Group: Διπλή διάκριση στα «Tourism Awards 2016» - enikonomia.gr
share

Attica Group: Διπλή διάκριση στα «Tourism Awards 2016»

δημοσιεύτηκε:

Διπλή διάκριση έλαβε πρόσφατα η Attica Group στη τελετή απονομή βραβείων «Tourism Awards 2016», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, η Attica Group είναι μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG) και μητρική εταιρία των Superfast Ferries και Blue Star Ferries.

Ειδικότερα, η Attica Group τιμήθηκε με δύο βραβεία στη τελετή απονομή βραβείων «Tourism Awards 2016»:

Με Gold βραβείο η Blue Star Ferries στην κατηγορία «Υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων / Δράσεις ΕΚΕ – Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών». Πιο αναλυτικά: Η εταιρεία  διακρίθηκε για την  υλοποίηση του προγράμματος «Πρώτες Βοήθειες». Το πρόγραμμα έχει ως αποδέκτες τα απομακρυσμένα, και όχι μόνο, ελληνικά νησιά του Αιγαίου και περιλαμβάνει σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για τους μόνιμους κατοίκους σε συνεργασία με την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων (Ε.Δ.Ο.Κ.) και τη συμβολή των τοπικών φορέων.

Με Silver βραβείο η  Superfast Ferries στην κατηγορία «Εταιρική ταυτότητα / Διαχείριση εταιρικής φήμης / Branding» για τα «20 Χρόνια Superfast Ferries». Ο κύριος στόχος των ενεργειών  της εταιρείας ήταν να προβληθεί η 20ή επέτειος του brand name Superfast Ferries στους επιβάτες και στους συνεργάτες της εταιρίας  αλλά και στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας τόσο  στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ακόμη το ομώνυμο λογότυπο κυριάρχησε όλη τη χρονιά στις πρύμνες των πλοίων καθώς και σε όλη την επικοινωνιακή στρατηγική (έντυπα, ιντερνετ, social media), σηματοδοτώντας την πορεία και παρουσία της Superfast Ferries τα τελευταία 20 χρόνια στις ευρωπαϊκές θάλασσες και την καθιέρωση του σήματός της ως εγγύηση ποιότητας στη συνείδηση του ευρωπαϊκού ταξιδεύοντας κοινού.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.