Quantcast
AKRITAS: Στρατηγική συμφωνία με GENTAS - enikonomia.gr
share

AKRITAS: Στρατηγική συμφωνία με GENTAS

δημοσιεύτηκε:

Ελληνοτουρκική εμπορική «συμμαχία», η οποία προβλέπει την αποκλειστική αντιπροσώπευση -σε Ελλάδα και Βαλκάνια- συγκεκριμένων προϊόντων τού τουρκικού ομίλου GENTAS από την ελληνική βιομηχανία ξύλου AKRITAS, σύναψαν οι δύο εταιρείες.

Η συμφωνία, που τίθεται σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου του 2015, αφορά στην κατηγορία βιομηχανικές διακοσμητικές επιφάνειες. Ο όμιλος GENTAS είναι ένας από τους μεγαλύτερους της γειτονικής χώρας, με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία προϊόντων για τη βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου, ενώ πρόσφατα προχώρησε και στην εξαγορά ιταλικών εταιρειών του κλάδου.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας της AKRITAS με τη GENTAS συμπίπτει με την τρίτη παρουσίαση των νέων διακοσμητικών επιφανειών της ελληνικής βιομηχανίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 13 Δεκεμβρίου, ακολουθώντας αντίστοιχες που έγιναν ήδη στην Αθήνα και το Ηράκλειο. Η ελληνική βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου παρουσιάζει στις εκδηλώσεις αυτές τα νέα σχέδια σε μελαμίνη και HPL (πάγκους εργασίας), με τα οποία εμπλουτίσθηκαν οι σειρές «κλασική» και «Artika».

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.