Quantcast
Aegean: Νέες υπηρεσίες για τις οικογένειες - enikonomia.gr
share

Aegean: Νέες υπηρεσίες για τις οικογένειες

δημοσιεύτηκε:

Η διοίκηση της Aegean σχεδίασε ένα σύνολο υπηρεσιών με στόχο το οικογενειακό ταξίδι με αεροπλάνο να αποτελεί την πιο ευχάριστη, απρόσκοπτη και διασκεδαστική εμπειρία για όλα τα μέλη της οικογένειας,σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Πρόκειται για τις νέες υπηρεσίες της εταιρείας, «AEGEAN For Families» οι οποίες δημιουργήθηκαν μετά από πολύμηνη μελέτη και έρευνα του τρόπου που η σύγχρονη ελληνική οικογένεια ταξιδεύει.

Οι  Νέες Υπηρεσίες  της εταιρείας αφορούν σε όλα τα στάδια του ταξιδιού: από τη στιγμή που η οικογένεια οργανώνει το ταξίδι μέχρι και την ολοκλήρωσή του. Πάντως  στα αεροδρόμια της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Λάρνακας οι οικογένειες μπορούν να παραδώσουν  τις αποσκευές τους σε ειδικά σχεδιασμένα counters. Ακόμη δίνεται η προτεραιότητα κατά την επιβίβαση των οικογενειών στο αεροσκάφος σε όλες τις πτήσεις της AEGEAN σε όλα τα αεροδρόμια. 

Τέλος, καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης, τα παιδιά μπορούν πλέον να απασχολούνται με τη νέα σειρά δραστηριοτήτων «Aegean Junior Pilots» αλλά και  συγχρόνως να απολαμβάνουν ένα νέο γευστικό αλλά και διασκεδαστικό παιδικό μενού που έχει διαμορφωθεί ειδικά για αυτά.  Αυτή η δυνατότητα δίνεται  στα παιδιά, όταν η οικογένεια επιλέγει τουριστικούς προορισμούς εξωτερικού. 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.