5asec: Δημιουργία 30 νέων καταστημάτων στην Ελλάδα

Στη δημιουργία 30 νέων καταστημάτων στην Ελλάδα θα προβεί η διοίκηση της γνωστής ελβετικής αλυσίδας καθαριστηρίων 5àsec την επόμενη πενταετία, στο πλαίσιο του πλάνου της EMD Global Cleaners , σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η  εταιρεία από τα 24 καταστήματα που διαθέτει σήμερα πανελλαδικά, τα πρώτα 2 αναμένεται να λειτουργήσουν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Η 5àsec σήμερα απασχολεί 90 άτομα στην Ελλάδα και προσβλέπει στη δημιουργία διπλάσιου αριθμού νέων θέσεων εργασίας».

« Η EMD Global Cleaners  έχει αναλάβει το master franchise της 5àsec στην Ελλάδα από τον Ιούνιο του 2014. Η 5àsec, με προσήλωση στο όραμά της για δημιουργία και ανάπτυξη και διαθέτοντας την τεχνογνωσία που της προσδίδει η διεθνής, μακροχρόνια πορεία της στον κλάδο που δραστηριοποιείται, αποφασίζει να επενδύσει στην Ελλάδα της κρίσης. Στόχος της EMD Global Cleaners είναι η επανάκτηση της ηγετικής θέσης της 5àsec, ως της μεγαλύτερης και πλέον αναγνωρισμένης αλυσίδας καθαριστηρίων στη χώρα. Στρατηγική προτεραιότητα της εταιρείας αποτελεί η επέκταση του δικτύου της πανελλαδικά, μέσα από την εξεύρεση και επιλογή νέων franchisees», προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

H υιοθέτηση και εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών για την προσφορά μοναδικών εξειδικευμένων υπηρεσιών καθαρισμού ρούχων και ειδών σπιτιού, η επένδυση στην έρευνα και ανάπτυξη (R&D), η συνεχής εκπαίδευση των εργαζομένων, η εγγύηση για ένα ασφαλές και άνετο εργασιακό περιβάλλον, o σεβασμός και η φροντίδα για τις επιπτώσεις στο περιβάλλον και η προσήλωση στη βιώσιμη ανάπτυξη, είναι τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που καθιστούν την 5àsec μοναδική στον κλάδο δραστηριοποίησής της.

Exit mobile version