17.500 ευρώ με απευθείας αναθέσεις

Nέα στοιχεία για το πάρτι αμοιβών στην Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων φέρνει στο φως σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα».  Σύμφωνα με την εφημερίδα, η ΕΕΕΠ και συγκεκριμένα ο επικεφαλής της Αντώνης Στεργιώτης (η θητεία του οποίου έχει λήξει από το Δεκέμβριο, αλλά πεισματικά δεν φεύγει από την καρέκλα του), δεν χρειάζεται καμία νομική συμβουλή από κανέναν, πλην του στενού του φίλου και συνεργάτη Δημήτρη Παναγέα.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, μόνο από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα ο δικηγόρος έχει εισπράξει μέσω απευθείας αναθέσεων 17.500 ευρώ.

Σύμφωνα με «ΤΑ ΝΕΑ», “ο δικηγόρος Δημήτρης Παναγέας είναι μέλος της παρέας των εντιμότατων φίλων που με μπροστάρη τον Αντώνη Στεργιώτη εκπαραθυρώθηκαν σε μια νύχτα από το Καζίνο Λουτρακίου για να προσγειωθούν στην ΕΕΕΠ. Πρόκειται για τη γνωστή Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων που γράφει ιστορία επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ I και II. Σας έχω ήδη ενημερώσει ότι ο Παναγέας τοποθετήθηκε στην τριμελή επιτροπή τnς ΕΕΕΠ που ελέγχει τον ΟΠΑΠ. Αυτό, ενώ βρισκόταν παράλληλα σε αντιδικία με τον ΟΠΑΠ διεκδικώντας την επαναπρόσληψή του ως νομικού συμβούλου και κάτι εκατομμυριάκια ως αποζημίωση. Είπατε κάτι για ασυμβίβαστο; Τώρα απλώς επανέρχομαι για να επισημάνω ότι σύμφωνα με τις αναρτήσει στη Διαύγεια, ο Παναγέας φέρεται να έχει εισπράξει από τον Οκτώβριο του μέχρι σήμερα περί τα 17.500 ευρώ για διάφορες νομικές υπηρεσίες προς την ΕΕΕΠ. Τα σχόλια περιττεύουν.”

Exit mobile version