Quantcast
LOT: Το δρομολόγιο Αθήνα–Βαρσοβία ξανά στο πρόγραμμα πτήσεων - enikonomia.gr
share

LOT: Το δρομολόγιο Αθήνα–Βαρσοβία ξανά στο πρόγραμμα πτήσεων

δημοσιεύτηκε:

Το δρομολόγιο  Αθήνα – Βαρσοβία εντάσσεται ξανά στο πρόγραμμα πτήσεων της LOT Polish Airlines από τις 2 Μαρτίου 2016, με στόχο τη διακίνηση επιβατών όχι μόνο στην Πολωνία, αλλά και με πλήθος ευρωπαϊκών προορισμών της εταιρείας στην Ευρώπη, τη Βόρειο Αμερική και την Ασία, μέσω της Βαρσοβίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Ειδικότερα, το δρομολόγιο αυτό θα ενεργοποιηθεί από αρχές Μαρτίου με συχνότητα 4 φορές την εβδομάδα, ενώ την θερινή περίοδο θα εκτελείται σε καθημερινή βάση. Χάρη στο πρόγραμμα των δρομολογίων της εταιρείας, οι επιβάτες που θα ταξιδεύουν από την Αθήνα, θα έχουν πλέον πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο της LOT, συμπεριλαμβανόμενου ολόκληρου του δικτύου της στην Ευρώπη, καθώς και προορισμών στη Βόρειο Αμερική και στην Ασία.

Την άποψή του επί του θέματος εξέφρασε και ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της LOT, Αντριάν Κουμπούκι λέγοντας ότι η Αθήνα είναι ένας από τους πρώτους προορισμούς που ξεκινά η LOT, μετά από την επίσημη επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας αναδιάρθρωσης. Η Ελλάδα είναι μια πολύ σημαντική αγορά, τόσο για το επαγγελματικό ταξίδι, όσο και για το ταξίδι αναψυχής, που καταγράφει αυξημένο αριθμό επιβατών. Επιπλέον, εκτός από την Αθήνα, η LOT ξεκίνησε και αρκετά ακόμη δρομολόγια, όπως το Λουξεμβούργο, η Λιουμπλιάνα, το Kosice, τη Βηρυτό, τη Νίκαια κ.α.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.