Quantcast
Το ευρωπαϊκό συνέδριο Digi.travel Thailand Conference θα γίνεται και σε χώρες της Ασίας - enikonomia.gr
share

Το ευρωπαϊκό συνέδριο Digi.travel Thailand Conference θα γίνεται και σε χώρες της Ασίας

δημοσιεύτηκε:

Το συνέδριο «Digi.travel Thailand Conference» που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση τόσο στην Ελλάδα όσο και σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες, από εδώ και πέρα θα διεξάγεται κάθε χρόνο και σε χώρες της Ασίας.

 Ειδικότερα, το συνέδριο «Digi.travel Thailand International Conference», θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2016 στο Four Points Hotel Bangkok της Ταϊλάνδης το οποίο θα επιτευχθεί σε συνεργασία με την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (Tourism Authority of Thailand – ΤΑΤ), με τον Pacific Asia Travel Association (Τμήμα Ταϊλάνδης) και την Digital Innovation Asia (DIA).

Η κύρια θεματολογία του συνεδρίου θα είναι «η επικέντρωση σε διαδραστικά εργαστήρια για τους τρόπους εισαγωγής σε πολύπλοκες αγορές, όπως η Κίνα και η Ρωσία». Στο «Digi.travel Thailand International Conference» θα μιλήσουν ειδικοί της κινεζικής αγοράς και της  ρωσικής αγοράς.

Σκοπός του διεθνούς αυτού Συνεδρίου είναι να ενημερωθούν και οι εκπρόσωποι των τουριστικών επιχειρήσεων- των ταξιδιωτικών εταιρειών της Ν.Α. Ασίας για τις νέες εξελίξεις στις ψηφιακές τεχνολογίες, τεχνικές ψηφιακού μάρκετινγκ, διαμόρφωση εικόνας εμπορικού σήματος μιας εταιρείας.

Τη δική του άποψη επί του θέματος εξέφρασε  και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του PATA Thailand, ιδρυτής της Travel Media Applications και διοργανωτής του συνεδρίου Digi.Travel Thailand International Conference, Θεόδωρος Κουμέλης  λέγοντας: «Έχουμε δει μεγάλη ζήτηση από τις τουριστικές επιχειρήσεις στο ζήτημα να κατανοήσουν πώς να εισέλθουν σε τουριστικές αγορές εξερχόμενου τουρισμού με έναν αποδοτικό και αποτελεσματικό τρόπο».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.