Quantcast
ΟΕΕ: Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι οικονομολόγοι - enikonomia.gr
share

ΟΕΕ: Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι οικονομολόγοι

δημοσιεύτηκε:

Συνάντηση  με τον  αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, στον οποίο και παρέδωσε στοιχεία, που αποδεικνύουν την επερχόμενη κατακόρυφη επιβάρυνση του κλάδου είχε αντιπροσωπεία του ΟΕΕ.

Ο πρόεδρος του ΟΕΕ Κωνσταντίνος Κόλλιας έθεσε  στον κ. Αλεξιάδη το θέμα της δημιουργίας ελευθέρων επαγγελματιών δύο ταχυτήτων, μέσω της πέρα από κάθε λογική διάκρισης, που κάνει ο υπουργός Εργασίας, με τις εκπτώσεις μόνο σε τρεις κατηγορίες επιστημόνων, αφήνοντας έξω οικονομολόγους και λογιστές – φοροτεχνικούς, παρά το γεγονός ότι και οι οικονομολόγοι όπως και οι υπόλοιποι επιστημονικοί φορείς απορρίπτουν κάθε περίπτωση εκπτώσεων επί του 27% ασφαλίστρου.

Η επόμενη δράση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τρίτη, 1/3/2016 και ώρα 10:00, με παράσταση διαμαρτυρίας στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, ενώ προγραμματίζονται και αποκλεισμοί εφοριών σε όλη τη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι οι λογιστές-φοροτεχνικοί θα απέχουν από την υποβολή φορολογικών δηλώσεων, μόλις ανοίξει η εφαρμογή στο TAXIS.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.