Quantcast
Αύξηση 10% των πωλήσεων της Rimowa - enikonomia.gr
share

Αύξηση 10% των πωλήσεων της Rimowa

δημοσιεύτηκε:

H εταιρεία πολυτελών αποσκευών RIMOWA δημοσίευσε τα ετήσια οικονομικά αποτελέσματά για το έτος 2014 που αναφέρουν τη ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας. Με συνολικά έσοδα περίπου 275 εκατομμύρια ευρώ, ο όμιλος RIMOWA πέτυχε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για το 2014. Αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση πωλήσεων κατά 10% σε σύγκριση με το 2013 (€ 250.000.000). Η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων σε συνδυασμό με ένα ιδιαίτερα οργανωμένο σύστημα marketing, εξασφάλισαν την αυξανόμενη ζήτηση για τις πολυτελείς αποσκευές. Τα πρόσθετα νέα καταστήματα στην Ασία, τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη καθώς και η σταθερή επέκταση της RIMOWA στο φάσμα των προϊόντων της, καθιστούν την επιτυχία της εταιρείας. Η ανάπτυξη αυτή οδήγησε επίσης στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας: πάνω από 2.500 εργαζόμενοι απασχολούνται τώρα από την RIMOWA στην έδρα της στην Κολωνία και στις θυγατρικές της στη Βόρεια Αμερική, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Βραζιλία και το Χονγκ Κονγκ.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της RIMOWA, Dieter Morszeck, δήλωσε: «Το έτος 2014 πέρασε πολύ γρήγορα. Συμμετείχαμε σε ένα μεγάλο εύρος επιτυχημένων ενεργειών κατά τη διάρκεια των τελευταίων δώδεκα μηνών, όπως η φωτογράφηση για το νέο lookbook μας και το άνοιγμα του νέου μας καταστήματός στη Νέα Υόρκη. Έχουν υπάρξει πολλές θετικές εξελίξεις και πιστεύω ότι τα στοιχεία για το 2014 επιβεβαιώνουν ότι η RIMOWA εξακολουθεί να αναπτύσσεται. Κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των premium αποσκευών και αυτό δικαιώνει τη στρατηγική μου για την ποιότητα και την καινοτομία».

Μέσα στο 2014 πραγματοποιήθηκε η μετεγκατάσταση της έδρας και η επέκταση των εγκαταστάσεων παραγωγής της Κολωνίας. Οι πολυπόθητες βαλίτσες πωλούνται σε ένα δίκτυο 115 ιδιόκτητων καταστημάτων παγκοσμίως και μέσω επιλεγμένων αντιπροσώπων. Μια πολύ ειδική σειρά που παρουσιάστηκε μέσα στο 2014 – η βαλίτσα που είναι αφιερωμένη στους παγκόσμιους πρωταθλητές σε χαρακτηριστικό χρώμα Victory Red και με ένα ειδικά σχεδιασμένο λογότυπο – έγινε δεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό από τους οπαδούς του ποδοσφαίρου. Ήδη για το επόμενο έτος έχουν προγραμματιστεί πολλά περισσότερα έργα, δίνοντας τη δυνατότητα στη RIMOWA να χτίσει πάνω στην προηγούμενη επιτυχία της το νέο έτος 2015.

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.