Quantcast
Σάμι Φάις: Φέρνει Mango και Violeta στην Ερμού με νέο κατάστημα - enikonomia.gr
share

Σάμι Φάις: Φέρνει Mango και Violeta στην Ερμού με νέο κατάστημα

δημοσιεύτηκε:

Της ΜΑΙΡΗΣ Ι. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

Ένα κατάστημα με είδη ένδυσης Violeta που εξειδικεύεται σε μεγάλα μεγέθη και ανήκει στον ισπανικό όμιλο Mango, πρόκειται να κάνει σύντομα την εμφάνισή του στην Ερμού και Ευαγγελιστρίας, σε κτίριο που εδώ και καιρό παραμένει κενό και εκτείνεται σε 2.500 τ.μ. Το κατάστημα θ΄ ανοίξει ο όμιλος Φάις, ο οποίος εδώ και λίγο καιρό αποτελεί το master franchisee του σήματος, έχοντας αποκτήσει τα δικαιώματα για να αναπτύξει το δίκτυο στη χώρα μας.  Εντός του εξαμήνου, ο όμιλος προτίθεται μεταξύ άλλων ν΄ ανοίξει ένα mega store Mango στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ υπό την ομπρέλα του ομίλου Φάις, έχει ήδη ανοίξει το πρώτο Mango στο εμπορικό κέντρο River West.

Ο όμιλος του Σάμι Φάις, τον τελευταίο καιρό έχει προχωρήσει σε κινήσεις ματ στον τομέα της λιανικής. Εκτός από την ανάπτυξη των σημάτων Mango και Violeta, προτίθεται να λειτουργήσει επίσης καταστήματα με τις γνωστές φίρμες αθλητικών ειδών ένδυσης και υπόδησης Adidas και Puma, των οποίων επίσης έχει αναλάβει την αντιπροσώπευση.

Την ίδια στιγμή έχει πάρει και την αντιπροσώπευση των μοτοσυκλετών Indian που ανήκει στον όμιλο Polaris, ενώ στο επόμενο διάστημα σχεδιάζει να κάνει δυναμική είσοδο και στην λιανική αγορά της Θεσσαλονίκης, με την λειτουργία του εκπτωτικού και ψυχαγωγικού κέντρου One Salonica, που δημιουργείται στη δυτική Θεσσαλονίκη στη θέση του άλλοτε City Gate.

Το νέο εκπτωτικό κέντρο αναμένεται ν΄ ανοίξει τις πόρτες του το Μάρτιο, ενώ τώρα βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες για ριζική ανακαίνιση και αναβάθμιση του κτιριακού συγκροτήματος με συνολική επιφάνεια 29.300 τ.μ. Εκεί έχουν συμφωνηθεί να λειτουργήσουν πολλά και γνωστά καταστήματα λιανικής, ενώ αξίζει ν΄ αναφερθεί ότι στο δεύτερο και τελευταίο όροφο θα λειτουργήσουν κινηματογράφοι Village. Για την ανάπτυξη του εμπορικού κέντρου συνεργάζονται τέσσερις επιχειρηματικοί όμιλοι. Με τον όμιλος Φάις, συνεργάζονται επίσης οι Notos Com, Μαρινόπουλος και η GET.

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.