Quantcast
Δουβλίνο: Διάκριση για την ICAP στο ετήσιο συνέδριο της Google 2015 - enikonomia.gr
share

Δουβλίνο: Διάκριση για την ICAP στο ετήσιο συνέδριο της Google 2015

δημοσιεύτηκε:

Σημαντική διάκριση έλαβε η ICAP Group S.A. στο ετήσιο συνέδριο της Google 2015 που πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Ειδικότερα η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι:«Η ICAP Group S.A. αναδείχθηκε η καλύτερη στην κατηγορία « Εξυπηρέτηση Πελατών 2015 »ανάμεσα σε 110 Premier SMB Partners από 24 χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής (EMEA), στο ετήσιο συνέδριο της Google. Η βράβευση αυτή έρχεται να συμπληρώσει μία ήδη επιτυχημένη πορεία της ICAP, η οποία το 2014 κατέκτησε τη 2η θέση στο “Customer Satisfaction».

Αξιοσημείωτο είναι δε ότι τα αποτελέσματα για την ICAP ήταν πολύ θετικά για το 2015 ενώ αξιοσημείωτη είναι η συνεχής αύξηση της ικανοποίησης των πελατών της από το 2012.

Μάλιστα ο επικεφαλής των Υπηρεσιών Web Solutions του Ομίλου ICAP, Βασίλης Τσινόπουλος αναφερόμενος στην διάκριση της εταιρείας είπε σχετικά: «Η αναγνώριση αυτή είναι αποτέλεσμα της συνεχούς εκπαίδευσης των στελεχών μας, της χρήσης ειδικών εργαλείων για την πιο αποτελεσματική διαχείριση των λογαριασμών και της άμεσης υποστήριξης της Google τα τελευταία 7 χρόνια. Η διάκριση της ICAP αποδεικνύει έμπρακτα την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στη σωστή εκπροσώπηση του Google AdWords στη χώρα μας. Στην ICAP Group εστιάζουμε καθημερινά στους πελάτες μας στηρίζοντάς τους στο σύνολο της online επικοινωνίας τους και τους τοποθετούμε με επιτυχία στην συνεχώς αυξανόμενη αγορά μέσα από τον ψηφιακό κόσμο».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.