Quantcast
Οι νέοι Γενικοί Γραμματείς του ΥΠΟΙΚ - enikonomia.gr
share

Οι νέοι Γενικοί Γραμματείς του ΥΠΟΙΚ

δημοσιεύτηκε:

 Tους τέσσερεις νέους γενικούς γραμματείς του υπουργείου Οικονομικών, παρουσίασε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης,  συμπληρώνοντας έτσι τον σκληρό πυρήνα του οικονομικού επιτελείου.

Ο καθηγητής κ. Νίκος Φράγκος αναλαμβάνει τη θέση του γενικού γραμματέα οικονομικής πολιτικής, στη θέση του τέως Γ.Γ. κ. Τάσου Αναστασάτου.

Ο καθηγητής κ. Νίκος Θεοχαράκης, αναλαμβάνει τη θέση του γενικού γραμματέα δημοσιονομικής πολιτικής, στη θέση του καθηγητή κ. Μανώλη Μαματζάκη. Ο κ. Θεοχαράκης θα συνοδεύει του υπουργό Οικονομικών κ. Γιάνη Βαρουφάκη και τον πρόεδρο του ΣΟΕ κ. Γιώργο Χουλιαράκη στις συνεδριάσεις του Eurogroup.

Γενικός Γραμματέας πληροφοριακών συστημάτων αναλαμβάνει ο κ. Μιχάλης Θεοδωρόπουλος και Γενικός γραμματέας ακίνητης περιουσίας ο κ. Δημήτρης Κλούρας.

 Ο κ. Δημήτρης Κλούρας τόνισε ότι, στόχος της γραμματείας του, είναι μια σωστή καταγραφή της ακίνητης περιουσίας.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την αυτονομία της Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάνης Βαρουφάκης τόνισε, ότι η συγκεκριμένη γραμματεία είναι ημι – αυτόνομη και έτσι θα παραμείνει. Μάλιστα πρόσθεσε, ότι στόχος του ΥΠΟΙΚ, θα είναι η περαιτέρω ενίσχυσή της .

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.