Quantcast
Επαναπροκήρυξη 104 θέσεων εργασίας γιατρών σε νοσοκομεία - enikonomia.gr
share

Επαναπροκήρυξη 104 θέσεων εργασίας γιατρών σε νοσοκομεία

δημοσιεύτηκε:

Την επαναπροκήρυξη για την κάλυψη 104 θέσεων εργασίας γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων  σε νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, δήλωσε στις 4 Μαρτίου 2015  ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός.

 Αναλυτικότερα, ο κ. Ξανθός  προέβη σε αυτήν την δήλωση, αφού εξέτασε πρώτα τις ανάγκες των  νοσηλευτικών ιδρυμάτων, μέσω της συνεργασίας που είχε με τις διοικήσεις των νοσοκομείων αλλά και με τις ενώσεις των νοσοκομειακών γιατρών. Οι θέσεις αυτές αποτελούν συνέχεια των προηγούμενων προκηρύξεων που αφορούσαν την πλήρωση θέσεων επικουρικών γιατρών και εξειδικευόμενων γιατρών σε ΜΕΘ και ΜΕΝ.

Μεταξύ άλλων η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδίου έκτακτης ανάγκης που υλοποιεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Το υπουργείο Υγείας προέβη σε αυτήν  ενέργεια  με σκοπό να επιτευχθεί η εύρυθμη λειτουργία των κλινικών που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα έλλειψης  προσωπικού.

 Αξιοσημείωτο είναι δε ότι βασικό μέλημα του υπουργείου είναι να ολοκληρωθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα, οι νομοθετικές ρυθμίσεις για την πρόσληψη 800 επικουρικών γιατρών.

 Επιπλέον στο άμεσο μέλλον προβλέπεται  να προκηρυχθούν 1.095 θέσεις εργασίας (όπως ιατρών, νοσηλευτών κ.α). 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.