Quantcast
Διάκριση στην Etihad Airways για τις πολυτελείς καμπίνες στα αεροσκάφη της - enikonomia.gr
share

Διάκριση στην Etihad Airways για τις πολυτελείς καμπίνες στα αεροσκάφη της

δημοσιεύτηκε:

Με το βραβείο «Crystal Cabin Award» τιμήθηκε η Etihad Airways για «τις καινοτόμες καμπίνες της Airbus A38 επάνω κατάστρωμα το 2015» στην κατηγορία «Premium Class & VIP’» κατά την διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης «Aircraft Interiors Expo» που πραγματοποιήθηκε στο Αμβούργο της Γερμανίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Παράλληλα, το Crystal Cabin Award είναι το μοναδικό διεθνές βραβείο που αναγνωρίζει την αριστεία της εταιρείας στον τομέα της καινοτομίας εσωτερικού των αεροσκαφών.

Το «Upper Deck των Etihad Airways Α380» διακρίνεται σε τρεις κατηγορίες:

«Η κατοικία της Etihad»: Πρόκειται για την πρώτη παγκόσμια ιδιωτική καμπίνα εμπορικού αεροσκάφους που περιλαμβάνει τρία δωμάτια (καθιστικό, υπνοδωμάτιο και μπάνιο).

«First Apartments inFirst Class»: τα οποία είναι κατά 74% μεγαλύτερα από τις τρέχουσες First Class Suites, (καθώς περιλαμβάνουν ένα ξεχωριστό κρεβάτι, πολυθρόνα και διάδρομο). Αυτό έχει επιτευχθεί για πρώτη φορά σε ένα εμπορικό τζετ.

«Business Studios σε Business Class»: Παρέχουν υπηρεσίες πολυτελείας, τεχνολογίας και μεγάλο προσωπικό χώρο στον επιβάτη.

 Αξιοσημείωτο είναι δε ότι η είσοδος της άνω καμπίνας του καταστρώματος δίνει την αίσθηση στον ταξιδιώτη ότι η εμπειρία της επιβίβασης του έχει μετατραπεί σε ένα boutique ξενοδοχείο.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.