Quantcast
Τσίπρας: Όταν δεν διεκδικείς δεν παίρνεις τίποτα εάν διεκδικείς κάτι κερδίζεις - enikonomia.gr
share

Τσίπρας: Όταν δεν διεκδικείς δεν παίρνεις τίποτα εάν διεκδικείς κάτι κερδίζεις

δημοσιεύτηκε:

«Oταν δεν διεκδικείς ,δεν παίρνεις τίποτε, αν διεκδικείς κάτι κερδίζεις» είπε με νόημα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποδεχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη.
Η αναφορά αυτή έγινε με αφορμή τη χθεσινή θετική στάση, όπως είπε ο κ Τσίπρας, του κοινοτικού επιτρόπου Ενέργειας σχετικά με τις ενεργειακές συμφωνίες της Ελλάδας που θα έχουν την έγκριση της ΕΕ.

Ο κ.Τσίπρας επισήμανε ότι είναι θετικό ότι αποχώρησε το ερευνητικό σκάφος Μπαρμπαρός από την Κυπριακή ΑΟΖ και ότι αυτό θα βοηθήσει στην επανέναρξη του διάλογου.

Από την πλευρά ο κ. Αναστασιάδης εμφανίστηκε συγκρατημένος ως προς την εξέλιξη αυτή, αναφέροντας πως η έκβαση των συνομιλιών εξαρτάται από τους Τουρκοκύπριους.

«Στο επόμενο διάστημα θα δοκιμαστούν αν εννοούν αυτά που λένε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Αναστασιάδης, ο οποίος αποκάλυψε ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κύρια Merkel στις 14 Απριλίου για να την ευχαριστήσει για τη θετική στάση που τήρησε στην Φινλανδία αναφορικά με τις συμφωνίες συνεργασίας Κύπρου –Ρωσίας.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι είναι πολύ σημαντικό να ψηφιστεί από την Κυπριακή Βουλή το νομοσχέδιο για τις εκποιήσεις για να μπορέσει η χώρα να βγει πολύ γρήγορα στις αγορές.
 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.