Quantcast
Sunday Times: Προβάδισμα των Εργατικών δείχνει δημοσκόπηση της εταιρείας YouGov - enikonomia.gr
share

Sunday Times: Προβάδισμα των Εργατικών δείχνει δημοσκόπηση της εταιρείας YouGov

δημοσιεύτηκε:

Οι αντιπολιτευόμενοι Εργατικοί απέκτησαν προβάδισμα έναντι των κυβερνώντων Συντηρητικών, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας YouGov που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας Sunday Times, η οποία έρχεται σε αντίθεση με άλλη δημοσκόπηση που δόθηκε πριν από λίγο στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της YouGov, το 36% των ψηφοφόρων απάντησαν ότι θα ψήφιζαν τους Εργατικούς έναντι του 33% που θα ψήφιζαν τους Συντηρητικούς του πρωθυπουργού Κάμερον.

Το αντι-ευρωπαϊκό Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου εμφανίζει ποσοστό 13% στην ίδια δημοσκόπηση, ενώ οι κυβερνητικοί εταίροι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες 8% ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Μαϊου.

Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης έρχονται σε αντίθεση με εκείνα της εταιρείας έρευνας αγοράς Opinium για λογαριασμό της εφημερίδας Observer που εμφανίζουν τους Συντηρητικούς με 36% και τους Εργατικούς με 32%.

Ωστόσο, όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ούτε οι Εργατικοί ούτε οι Τόρις αναμένεται να εξασφαλίσουν απόλυτη πλειοψηφία στη βουλή των 650 εδρών.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.