Quantcast
Τσίπρας: Η κυβέρνηση έχει μπροστά της άλλα 3,5 χρόνια - enikonomia.gr
share

Τσίπρας: Η κυβέρνηση έχει μπροστά της άλλα 3,5 χρόνια

δημοσιεύτηκε:

«Η κυβέρνηση έχει μπροστά της άλλα 3,5 χρόνια», δήλωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στην εκπομπή “στον ενικό” με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο Star, διαψεύδοντας τα σενάρια για οικουμενική κυβέρνηση. «Ας μας αφήσουν να δοκιμασθούμε και σε ήρεμα νερά, όχι μόνο στα κύματα», πρόσθεσε.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι κατανοεί γιατί ο κ. Βασίλης Λεβέντης ζητά οικουμενική κυβέρνηση, αλλά δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η κυρία Φώφη Γεννηματά προβάλλει την ανάγκη να συμμετάσχουν μαζί ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ στην κυβέρνηση.

Ο ελληνικός λαός, είπε, απεφάνθη με την ψήφο του μόλις πριν από πέντε μήνες. Η συνεχής ανακίνηση του θέματος δείχνει ότι ορισμένοι εύχονται τα χειρότερα για να διεκδικήσουν μία θέση στην εξουσία και αυτό θα το πληρώσουν στις εκλογές, πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρωθυπουργός είπε ότι του ζήτησε να βοηθήσει να γυρίσει η χώρα σελίδα στο θέμα της διαφθοράς και της διαπλοκής και στην εκλογή των μελών του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (ΕΣΡ).

Στη συνέχεια, όμως, ο κ. Μητσοτάκης, είπε ο πρωθυπουργός, δημιούργησε γραμμή άμυνας για να μην υπάρξει εκλογή μελών του ΕΡΣ, ενώ στη συνέχεια κάλυψε τον Αντώνη Σαμαρά για τη λίστα Μπόργιανς και δεν έδωσε συγχαρητήρια στην αστυνομία για την εξάρθρωση του κυκλώματος των εκβιαστών δημοσιογράφων.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι βρίσκουμε το ένα μετά το άλλο τιμολόγια των εκβιαστών από τη ΝΔ. Σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου, ότι έβλεπε τον κ. Μαυρίκο στην ΕΡΤ, ο πρωθυπουργός είναι να καταδικάσουμε αν κάποιοι από την ΕΡΤ έκαναν κουταμάρα.

O πρωθυπουργός είπε ότι συμφώνησε με τον Πρόεδρο της ΝΔ να υπάρξει προσπάθεια για να υπάρξει αλλαγή στο Σύνταγμα, ώστε να μην είναι εύκολο να γίνονται εκλογές κάθε λίγο και λιγάκι. 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.