Quantcast
Πάρος: Η Ένωση Ξενοδόχων χρηματοδοτεί την κατασκευή του νέου αεροδρομίου - enikonomia.gr
share

Πάρος: Η Ένωση Ξενοδόχων χρηματοδοτεί την κατασκευή του νέου αεροδρομίου

δημοσιεύτηκε:

Την κατασκευή του νέου αεροδρομίου της Πάρου θα χρηματοδοτήσει η Ένωση Ξενοδόχων του νησιού, μέσω της αστικής, μη κερδοσκοπικής εταιρίας ΑΜΚΕ, σύμφωνα με πρόσφατη σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, οι ξενοδόχοι του νησιού, έχουν ως στόχο να λειτουργήσει το αεροδρόμιο μέχρι το τέλος του 2015. Η ΑΜΚΕ δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του δήμου της Πάρου και της Αντιπάρου και σε αυτήν συμμετέχουν, εκτός των Δήμων και πολλοί φορείς των νησιών.

Αξιοσημείωτο είναι ότι κάθε ξενοδοχείο θα καταβάλλει, ανάλογα με την εξέλιξη του έργου, το 1% του τζίρου του 2014, σε λογαριασμούς που έχει ανακοινώσει η ΑΜΚΕ και θα παραλάβει αντίστοιχα τιμολόγιο δωρεάς.

Επιπλέον, η Ένωση Ξενοδόχων, αποφάσισε να χορηγήσει το ποσό των 7.000 ευρώ στην ΑΜΚΕ, προκειμένου να προωθηθεί άμεσα η σχετική μελέτη.

Παράλληλα, ο δήμος καλεί όλους τους φορείς και επιχειρηματίες της Πάρου, να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Ένωσης Ξενοδόχων,  προκειμένου το νησί να αναδειχθεί πρωτοπόρος πανελλαδικά, στην εκτέλεση ενός τόσο σημαντικού έργου για την τοπική κοινωνία.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.