Quantcast
Το 4ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ τον Ιούνιο στην Αθήνα - enikonomia.gr
share

Το 4ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ τον Ιούνιο στην Αθήνα

δημοσιεύτηκε:

Το 4ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ, με τίτλο «35 years of Excellence in Partnership», το οποίο  τελείται υπό την αιγίδα του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Αναπτύξεως, θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στην Αθήνα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου 2015 και θα συμπίπτει με την επέτειο των 35 χρόνων από την ίδρυση του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου.

Εν τω μεταξύ, τα  θέματα  που θα συζητηθούν, θα είναι τα ακόλουθα: Επενδύσεις στην Ελλάδα και στον Αραβικό κόσμο: εμπόδια και ευκαιρίες, Ανανεώσιμη ενέργεια, Υποδομές και Κατασκευαστικά Έργα.

Στο Φόρουμ θα παραβρεθούν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι και στελέχη, που θα προέρχονται από την οικονομική και επιχειρηματική κοινότητα, τόσο της Ελλάδας όσο και των Αραβικών χωρών.

Στο πλαίσιο του προγράμματος 4ου Φόρουμ, θα διεξαχθούν και επιχειρηματικές συναντήσεις (Β2Β) σε διμερές επίπεδο, στους ακόλουθους τομείς: Μηχανική- Κατασκευές-Δομικά Υλικά,  Ενέργεια- Ηλεκτρικά προϊόντα,  Γεωργία- Επεξεργασία Τροφίμων, Φαρμακευτικά προϊόντα –Καλλυντικά, Κτηματομεσιτικά- Τουρισμός, Ναυτιλία-Μεταφορές- Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Τηλεπικοινωνίες-Τεχνολογία της Πληροφορίας, Συμβουλευτικές υπηρεσίες-Ασφάλειες-Τραπεζική, Προϊόντα & Συστήματα Ασφαλείας, Ύφανση, Ρουχισμός- Κόσμημα-Αξεσουάρ, Έπιπλο.

Ο σκοπός  της εκδήλωσης είναι να ενθαρρυνθούν και να διευκολυνθούν περαιτέρω οι επενδυτικές ροές, εν μέσω αυξανόμενου ενδιαφέροντος για επενδύσεις και από τις δύο πλευρές. 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.