Quantcast
Παπαδημούλης: Θα εξεταστεί πάλι ο διορισμός της Ε. Παναρίτη - enikonomia.gr
share

Παπαδημούλης: Θα εξεταστεί πάλι ο διορισμός της Ε. Παναρίτη

δημοσιεύτηκε:

Επίτευξη της καλύτερης δυνατής συμφωνίας και της υπερψήφισης της προέχει αυτή τη στιγμή σχολίασε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με την αμφισβήτηση της τοποθέτησης Παναρίτη ως εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, ωστόσο επισήμανε ότι το θέμα παραμένει ανοικτό προς εξέταση αργότερα.

Η κυβέρνηση επιδιώκει την καλύτερη δυνατή συμφωνία επανέλαβε σχολιάζοντας στο Μega,  σχετικά με τη δήλωση Βούτση περί επώδυνου της συμφωνίας και τόνισε ότι την προσυπογράφει, γιατί αυτό που στοχεύει τώρα η κυβέρνηση είναι να μπει τέλος στον κατήφορο από τα δεδομένα που προκάλεσαν οι προηγούμενες  συμφωνίες με τους εταίρους.

Παράλληλα εμφανίστηκε βέβαιος πως με όρους πολιτικής ευθύνης θα υπερψηφιστεί η συμφωνία, ενώ στέλνοντας μήνυμα σε όσους θεωρούν ότι η ύπαρξη διαφορετικών απόψεων θα τροφοδοτήσει ρήξη και πτώση της κυβέρνησης εκτίμησε  “ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται”..

Τέλος σε ερώτημα για το πρόσωπο του Γ. Βαρουφάκη ως αναφορά την επιλογή του στην Έλενα Παναρίτη είπε ότι στηρίζω όλη την κυβέρνηση και τα μέλη της.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.