Quantcast
Τσίπρας: Ακραίες προτάσεις δεν γίνονται αποδεκτές - enikonomia.gr
share

Τσίπρας: Ακραίες προτάσεις δεν γίνονται αποδεκτές

δημοσιεύτηκε:

Αμέσως μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, και των υπολοίπων μελών της ελληνικής αποστολής, από τις Βρυξέλλες πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, προκειμένου να υπάρξει αλληλοενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός είπε στους συνεργάτες του ότι «προτάσεις ακραίες δεν γίνονται αποδεκτές από την ελληνική κυβέρνηση. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι ο ελληνικός λαός έχει υποφέρει πολύ τα τελευταία πέντε χρόνια και κάποιοι πρέπει να σταματήσουν να παίζουν παιχνίδια στις πλάτες του».

 

«Πυρετός» συσκέψεων στο Μαξίμου

 

Στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου συμμετείχαν ο πρωθυπουργός και όλα τα μέλη της κυβέρνησης που συμμετέχουν στη διαπραγμάτευση.

Η Αθήνα δεν είναι ικανοποιημένη από τις προτάσεις των πιστωτών, θέση που εξέφρασε και ο πρωθυπουργός στη μεταμεσονύκτια δήλωσή του στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ. Τσίπρας θα εξετάσει με υπουργούς και τεχνοκράτες τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης, αλλά και θα σχεδιαστεί η διαπραγματευτική στάση της κυβέρνησης ενόψει νέων συναντήσεων, ίσως και πάλι στις Βρυξέλλες.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, είναι πιθανό να συνεδριάσει και η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου τα μέλη της να ενημερωθούν από την κυβέρνηση για τις τελευταίες εξελίξεις.

Ωστόσο, η πραγματοποίηση η μη της ενημερωτικής συνεδρίασης είναι σε εκκρεμότητα και θα γίνει σε συνεννόηση με την Μαξίμου, καθώς κυβερνητικό στέλεχος θα κάνει την ενημέρωση.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.