Quantcast
Λογαριασμοί ρεύματος Οκτωβρίου: Νέες πληροφορίες για τις κρατικές επιδοτήσεις - enikonomia.gr
share

Λογαριασμοί ρεύματος Οκτωβρίου: Νέες πληροφορίες για τις κρατικές επιδοτήσεις

δημοσιεύτηκε:

Από απόψε τα μεσάνυχτα αναμένεται να αναρτήσουν οι πάροχοι στην ιστοσελίδα της ΡΑΕ τις τιμές για τις χρεώσεις στα τιμολόγια ρεύματος Οκτωβρίου. Υπενθυμίζεται πως μέχρι στιγμής οι ΗΡΩΝ και Protergia έχουν ανακοινώσει πώς θα διατηρήσουν σταθερές τις χρεώσεις στα ειδικά ή «πράσινα» τιμολόγια ρεύματος Οκτωβρίου.

Μάλιστα σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι τιμές ρεύματος στα τιμολόγια Οκτωβρίου αναμένεται να κινηθούν είτε σε σταθερά επίπεδα είτε ακόμη και σε χαμηλότερα από αυτά του Σεπτεμβρίου.

Αυτό συμβαίνει λόγω της πτωτικής πορείας που καταγράφει η τιμή χονδρικής ρεύματος στη χώρα μας στο Χρηματιστήριο Ενέργειας. Ενδεικτικά αναφέρεται πως η τιμή της χονδρικής έπεσε χθες Κυριακή στα 56,92 ευρώ ανά μεγαβατώρα από 90 ευρώ ανά  μεγαβατώρα που ήταν το Σάββατο. Ωστόσο σήμερα σύμφωνα με την ιστοσελίδα του https://euenergy.live/ η τιμή χονδρικής αυξήθηκε κατά 15% και ανήλθε στα 65.61 ευρώ ανά μεγαβατώρα από την προηγούμενη ημέρα.

Λογαριασμοί ρεύματος Οκτωβρίου: Τι εξετάζεται για τις κρατικές επιδοτήσεις

Πάντως το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ενδέχεται να μην ανακοινώσει κρατικές επιδοτήσεις για τους λογαριασμούς ρεύματος Οκτωβρίου εάν οι πάροχοι ανακοινώσουν μέση τιμή ρεύματος κάτω 0,15 ευρώ ανά μεγαβατώρα.

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.