Quantcast
Η Realnews αυτής της Κυριακής (29/9/2024) - enikonomia.gr
share

Η Realnews αυτής της Κυριακής (29/9/2024)

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Αυστηρά μέτρα για τη βία των ανηλίκων» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ποιες παρεμβάσεις εξετάζει η κυβέρνηση για να αντιμετωπιστεί η έξαρση της παραβατικότητας στις μικρές ηλικίες.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Βαριές ποινές και τσουχτερά πρόστιμα σε γονείς, αλλά και αναμορφωτικά μέτρα ακόμη και σε παιδιά από 12 έως 15 ετών, περιλαμβάνουν οι εισηγήσεις που δέχεται το υπουργείο Δικαιοσύνης για τις αλλαγές στον ποινικό και στον αστικό κώδικα.

– Στο τραπέζι και η λήψη πειθαρχικών μέτρων σε ανηλίκους που παρακολουθούν και καταγράφουν σκηνές βίας στα κινητά τους.

– Η «R» αποκαλύπτει άγνωστα περιστατικά τραυματισμών, ληστειών και εκφοβισμών ανηλίκων από ομάδες μαθητών γυμνασίου!

– «Είχαν επικηρύξει τη 14χρονη!». Τι δείχνουν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον ρόλο 18χρονου στον ξυλοδαρμό της ανήλικης στη Γλυφάδα και στην ενέδρα που στήθηκε μέσω social media.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ο οδικός χάρτης για τον διάλογο με την Τουρκία. Το παρασκήνιο της συνάντησης Μητσοτάκη – Ερντογάν στη Νέα Υόρκη και τα επόμενα βήματα που συμφωνήθηκαν. Ηρεμο κλίμα αλλά και «αγκάθια» στην ελληνοτουρκική προσέγγιση. Τι συζήτησαν πίσω από τις κλειστές πόρτες οι δύο ηγέτες. Οι οδηγίες που έλαβαν οι υπουργοί Εξωτερικών Γεραπετρίτης και Φιντάν, οι οποίοι θα καταθέσουν τις τελικές εισηγήσεις τους μέσα στο επόμενο τρίμηνο. Συγκροτούνται ειδικές ομάδες διπλωματών σε Αθήνα και Αγκυρα για να διερευνήσουν πώς και πότε θα μπορούσε να ξεκινήσει η συζήτηση για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ.

– Τα βρόμικα κόλπα των διακινητών. Τι αναφέρει η έκθεση του Λιμενικού Σώματος για τον νέο τρόπο δράσης κυκλωμάτων παράνομης μεταφοράς μεταναστών. Η «R» φέρνει στο φως ντοκουμέντα από τα σύγχρονα ταχύπλοα που χρησιμοποιούν οι πειρατές του Αιγαίου. Τα δρομολόγια από τα τουρκικά παράλια σε Ρόδο, Σύμη, Τήλο, Κω και τα κρησφύγετα που διατηρούν στα ελληνικά νησιά, ώστε να μην καταγράφονται οι μετανάστες που φθάνουν στη χώρα μας.

– Δήλωση – βόμβα της Ολγας Κεφαλογιάννη: «Αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου με τον Μίνωα Μάτσα».

– Δόμνα Μιχαηλίδου: H πρώην υπουργός ετοιμάζεται για τον χορό του Ησαΐα. Είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου του συντρόφου της Λεωνίδα Μαντωνάκη.

– Αναδρομικά – εξπρές για 32.500 συνταξιούχους του Δημοσίου. Θα καταβληθούν εντός Οκτωβρίου. Αναλυτικός οδηγός για τους δικαιούχους, που θα λάβουν ποσά έως και 18.000 ευρώ.

– Συνεντεύξεις στην «R»: Χρήστος Σταϊκούρας, Κώστας Ζαχαριάδης.

– «Κανείς δεν έχει τιμωρηθεί ακόμα». Εξι μήνες μετά τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα, ο πατέρας της δηλώνει στην «R» ότι οι κατηγορούμενοι αστυνομικοί εξακολουθούν να υπηρετούν στην ΕΛ.ΑΣ.

– Νέες αποκαλύψεις για τον κομμωτή με τις κρυφές κάμερες. Καταθέσεις – σοκ για τον 49χρονο που είχε καταγράψει σε 3.000 βίντεο προσωπικές στιγμές από πελάτισσές του και από τη θετή κόρη του.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.