Quantcast
ΔΥΠΑ: Από σήμερα η εξαργύρωση των voucher για την αγορά βιβλίων -Τι πρέπει να γνωρίζετε - enikonomia.gr
share

ΔΥΠΑ: Από σήμερα η εξαργύρωση των voucher για την αγορά βιβλίων -Τι πρέπει να γνωρίζετε

δημοσιεύτηκε:

Από σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου μπορούν οι δικαιούχοι να εξαργυρώσουν τα voucher αξίας 25 ευρώ  για την αγορά  βιβλίων 2024 της ΔΥΠΑ.

Σημειώνεται δε πως η προθεσμία για να γίνει αυτό εκπνέει στις 31 Δεκεμβρίου του 2024 . Η επιταγή αυτή έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού, οι δικαιούχοι και οι ωφελούμενοι μπορούν να αγοράσουν όποιο βιβλίο επιλέξουν από τα βιβλιοπωλεία και τους εκδοτικούς οίκους του μητρώου παρόχων, με εξαίρεση τα σχολικά βιβλία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων (βιβλία που χορηγούνται δωρεάν από το Υπουργείο Παιδείας και τους λοιπούς δημόσιους φορείς), με έκπτωση τουλάχιστον 10% σε όλα τα βιβλία (εκτός από τα ξενόγλωσσα).

Η διαδικασία της εξαργύρωσης της επιταγής

Η διαδικασία της εξαργύρωσης της επιταγής είναι η εξής:

Αρχικά ο  δικαιούχος :

  • θα πρέπει να επιλέξει ένα από τα βιβλιοπωλεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ΔΥΠΑ. Η λίστα με τα συμμετέχοντα βιβλιοπωλεία είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ΔΥΠΑ.
  • μετά θα πρέπει να επισκεφτεί το επιλεγμένο βιβλιοπωλείο και  να παρουσιάσει τον αριθμό της επιταγής στο ταμείο. Ο υπάλληλος του βιβλιοπωλείου αναλαμβάνει να ολοκληρώσει τη διαδικασία εξαργύρωσης.

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.