Quantcast
Η Realnews αυτής της Κυριακής (1/9/2024) - enikonomia.gr
share

Η Realnews αυτής της Κυριακής (1/9/2024)

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ο Κασσελάκης πετάει το γάντι στον Τσίπρα!» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews

Αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στην «R».

– «Αν θέλει, μπορεί να τοποθετηθεί ο ίδιος για τα τεκταινόμενα στον χώρο μας, χωρίς “κύκλους” και “διαρροές”. Καθαρά και ανοιχτά, όπως τοποθετήθηκε την ημέρα έναρξης του Συνεδρίου μας τον Φεβρουάριο και η τοποθέτησή του απαντήθηκε από το συνεδριακό σώμα».

– «Αυτό που διαφαίνεται είναι ένα σχέδιο για ένα νεφελώδες κεντροαριστερό σχήμα -“κουρελού”, που φιλοδοξεί να συστεγάσει ηττημένα πολιτικά σχέδια, είτε μιλάμε για το όλον ή ένα τμήμα του ακόμα και σήμερα σημιτικού ΠΑΣΟΚ, είτε για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Αριστεράς».

– «Αν υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ότι ήρθε η ώρα για μία ακόμα προεδρική εκλογή, μόλις έναν χρόνο μετά την εκλογή μου, μπορούν να θέσουν επίσημα την πρότασή τους στην επερχόμενη σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής».

– «Δεν υπάρχει καμία κίνηση στρατηγικής πίσω από τη διαγραφή της κ. Λινού. Ο Παύλος Πολάκης είναι ένα άλλο, ξεχωριστό θέμα. Δεν διεγράφη γιατί κατήγγειλε την κ. Λινού».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– O χάρτης των κλειστών κατοικιών. Τα φορολογικά κίνητρα που εξετάζει η κυβέρνηση με στόχο τη διάθεσή τους στην αγορά. Οι περισσότερες βρίσκονται σε παλαιές αστικές περιοχές του δήμου Αθηναίων. Τι δείχνουν τα στοιχεία σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη. Τα σενάρια για χαμηλότερο ΕΝΦΙΑ και για μείωση της φορολόγησης από ενοίκια.

– Αποκλειστικό: Ολη η απολογία του 44χρονου για τον βιασμό στον Κολωνό. Τι κατέθεσε για την αποπλάνηση της 16χρονης.

– Οι έξι αλλαγές για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Ποιες είναι οι βελτιώσεις που έχουν «κλειδώσει» για τη φορολόγησή τους. Περιορίζεται η επιβάρυνση που προκύπτει από την αναπροσαρμογή του κατώτατου μισθού. Στο τραπέζι και ο συνυπολογισμός του οικογενειακού εισοδήματος.

– Μάκης Βορίδης στην «R»: «Βασική προτεραιότητα της δεύτερης τετραετίας μας είναι η αύξηση του εισοδήματος των Ελλήνων πολιτών».

– Πατέντα θανάτου στο λούνα παρκ! Συγκλονιστικά ευρήματα από τους πραγματογνώμονες δείχνουν ότι το παιχνίδι στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 19χρονος ήταν ιδιοκατασκευή και συρραφή άλλων παιχνιδιών.

– Τέσσερις ημέρες με φίλους και συγγενείς. Αναλυτικό ρεπορτάζ από την τελετή και τα γαμήλια πάρτι του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ στα Χανιά.

– Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ριντλσπρίγκερ: Παρέλαση αστέρων στον γάμο της χρονιάς! Η «R» αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες του γαμήλιου τριημέρου στη Μεσσηνία. Οι VIP προσκεκλημένοι, τα θεματικά πάρτι και το μενου.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.