Quantcast
Η Realnews αυτής της Κυριακής - enikonomia.gr
share

Η Realnews αυτής της Κυριακής

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «O Τσίπρας απεργάζεται την επιστροφή του!» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Ο ΣΥΡΙΖΑ βαδίζει ολοταχώς προς νέα διάσπαση. Ποιος είναι ο ρόλος του πρώην πρωθυπουργού.

Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– «Πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης», λένε όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις στην αξιωματική αντιπολίτευση, για την κριτική που δέχεται ο Στέφανος Κασσελάκης.

– Για οργανωμένο σχέδιο απαξίωσης του ΣΥΡΙΖΑ με «σωτήρα επιλεγμένο από τη διαπλοκή» μιλά ο σημερινός πρόεδρος του κόμματος, φωτογραφίζοντας τον πρώην πρωθυπουργό.

– Οι επαφές και οι παρασκηνιακές συζητήσεις του Αλέξη Τσίπρα, εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

– Η αμφισβήτηση της νέας ηγεσίας από τον Παύλο Πολάκη και πώς θα αντιδράσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στις προκλήσεις που δέχεται.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Μέτρα στήριξης για την οικογένεια. Ο κυβερνητικός σχεδιασμός για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ. Αυξάνονται τα επιδόματα τέκνων και οι παιδιατρικές εξετάσεις. Διευρύνονται τα όρια του προγράμματος «Σπίτι μου» για την ένταξη περισσότερων νοικοκυριών. Εξετάζεται το ενδεχόμενο για χαμηλότερα επιτόκια δανεισμού στις τρίτεκνες οικογένειες. Μειώνεται η εισφορά αλληλεγγύης για τους συνταξιούχους και αυξάνεται το επίδομα προσωπικής διαφοράς σε 650.000 δικαιούχους. Ποιες αλλαγές σχεδιάζονται στα προνοιακά επιδόματα για τους ευάλωτους.

– Αποκλειστικό: Οι 7 παραβάσεις στο λούνα παρκ του θανάτου. «Ηταν όλα σάπια και ετοιμόρροπα». Μιλά στην «R» ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη. Ποια είναι τα πρώτα στοιχεία της εισαγγελικής έρευνας για τις τραγικές ελλείψεις στο πάρκο αναψυχής, όπου έχασε τη ζωή του ο άτυχος νέος. Οι ευθύνες του δήμου Κασσάνδρας, του ιδιοκτήτη και του υπεύθυνου μηχανικού.

– Ολο το σχέδιο για την αναγέννηση της Αττικής. Η «R» αποκαλύπτει τις παρεμβάσεις που επεξεργάζεται το υπουργείο Περιβάλλοντος για την αποκατάσταση του δασικού πλούτου. Σε ποιες περιοχές απαιτείται τεχνητή αναδάσωση και πώς αυτή θα επιτευχθεί γρήγορα. Πόσα και ποια είδη δένδρων θα διαμοιραστούν στους δήμους που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές. Ποιες μελέτες αντιπυρικής προστασίας βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας. Τα κονδύλια για την υλοποίηση των δράσεων ανέρχονται σε 193,1 εκατ. ευρώ και θα προέλθουν από το Ταμείο Ανάκαμψης, το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και τον θεσμό αναδόχου αποκατάστασης και αναδάσωσης.

– Θα επιστρέφουν τον ΦΠΑ πιο γρήγορα από το φθινόπωρο! Τι προβλέπει το νέο φορολογικό πακέτο που ενεργοποιούν το υπουργείο Οικονομικών και η ΑΑΔΕ.

– Συνεντεύξεις στην «R»: Δημήτρης Παπαστεργίου – Ολγα Γεροβασίλη.

– Τραγωδία στη Χαλκιδική: Η πισίνα δεν είχε ούτε σωσίβιο! Τα κενά ασφαλείας πίσω από τον θάνατο της οκτάχρονης στην κατασκήνωση αποκαλύπτει η πραγματογνωμοσύνη που κατατέθηκε στον εισαγγελέα.

– Θρίλερ στον Πτελεό: «Εχουμε στοιχεία ότι δολοφονήθηκε». Μιλούν στην «R» συγγενείς του 49χρονου που βρέθηκε νεκρός τέσσερις μήνες μετά την εξαφάνισή του.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.