Quantcast
Βεβαίωση προϋπηρεσίας: Πώς μπορείτε να την εκδώσετε άμεσα μέσω ΕΦΚΑ - Βήμα- βήμα η διαδικασία - enikonomia.gr
share

Βεβαίωση προϋπηρεσίας: Πώς μπορείτε να την εκδώσετε άμεσα μέσω ΕΦΚΑ – Βήμα- βήμα η διαδικασία

δημοσιεύτηκε:

Tη δυνατότητα να εκδώσουν την βεβαίωση προϋπηρεσίας μέσω του ΕΦΚΑ έχουν οι πολίτες εάν ακολουθήσουν συγκεκριμένα βήματα.

Αναλυτικά, οι πολίτες:

  • Αρχικά θα πρέπει να εισέλθουν στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ (https://www.efka.gov.gr/el)
  • Μετά βγαίνει το παρακάτω πλαίσιο και οι πολίτες θα πρέπει να επιλέξουν μια από τις παρακάτω κατηγορίες (μισθωτοί/αυτοαπασχολούμενοι/ελεύθεροι επαγγελματίες/ αγρότες κλπ). Για παράδειγμα μπορούν να επιλέξουν την κατηγορία “μισθωτοί” και να κλικάρουν στο “βεβαίωση προϋπηρεσίας”

Eν συνεχεία βγαίνει το παρακάτω πλαίσιο και θα πρέπει να κάνουν κλικ πάνω στο “Είσοδος στην υπηρεσία βεβαίωση Προϋπηρεσίας”

 

 

  • Θα πρέπει να κλικάρουν στο “Συνέχεια στο Taxisnet”.
  • Θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στο κουτάκι  ” Χρήστης ” ” και στο κουτάκι “κωδικός” θα πρέπει να βάλουν τους κωδικούς του taxisnet.

 

 

  • Μετά θα πρέπει να εισάγουν τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) και τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) τους. Θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι τα στοιχεία που εισάγουν είναι σωστά προκειμένου να αποφύγουν τυχόν προβλήματα κατά την έκδοση της βεβαίωσης.
  • Αφού συμπληρώσουν τα απαραίτητα πεδία,  εν συνεχεία θα πρέπει να πατήσουν το εικονίδιο ή το κουμπί που εμφανίζεται  προκειμένου  να δουν τη βεβαίωση προϋπηρεσίας.

Σημείωση: Η βεβαίωση προϋπηρεσίας  θα εμφανιστεί στην οθόνη του υπολογιστή του πολίτη και θα μπορεί είτε να την εκτυπώσει είτε να την αποθηκεύσει στο computer του.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.