Quantcast
Νέα μορφή διακοπών: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα πεντάστερα κάμπινγκ με γιoτ… ξηράς - enikonomia.gr
share

Νέα μορφή διακοπών: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα πεντάστερα κάμπινγκ με γιoτ… ξηράς

δημοσιεύτηκε:

Διακοπές σε πεντάστερα κάμπινγκ με γιoτ… ξηράς είναι ο τίτλος του  δημοσιεύματος της  εβδομαδιαίας εφημερίδας Ζeit”.

Όπως αναφέρει  ο συντάκτης του άρθρου -σύμφωνα με την Deutsche Welle- σχεδόν καμία άλλη μορφή διακοπών δεν έχει αλλάξει τόσο ριζικά όσο το κάμπινγκ. «Κάποτε το κάμπινγκ ήταν μία φτηνή εναλλακτική λύση διακοπών για όλους εκείνους που δεν είχαν χρήματα ή που δεν ήθελαν να πληρώσουν ξενοδοχείο. Σήμερα, τα  πολυτελή κάμπινγκ κάνουν αγώνα δρόμου  για το ποιο από αυτά θα προσφέρει το πιο ιδεαλιστικό πακέτο για παροχή υπηρεσιών ».

Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην κορυφαία κατηγορία τιμών έχουν εδραιωθεί τα λεγόμενα «γιοτ ξηράς». «Πρόκειται για έναν όρο που χρησιμοποιείται πράγματι στη σκηνή του κάμπινγκ και αυτό εκπροσωπεί επάξια τον τύπο του οχήματος που προσδιορίζει. Αυτό είναι ουσιαστικά ένα γιοτ με ρόδες. Η κατηγορία αυτή είναι εμπνευσμένη από τα σούπερ γιοτ. Τα οχήματα, όπως αυτά της Morelo ή της Concorde, έχουν μερικές φορές τις διαστάσεις ενός λεωφορείου. Για να το αποκτήσει κανείς θα  πρέπει να διαθέσει ένα εξαψήφιο ποσό.

Τα γιοτ ξηράς είναι οι αδιαμφισβήτητοι βασιλιάδες στα πεντάστερα κάμπινγκ. (…)  Η βιομηχανία ανθεί επειδή κατάφερε να πετύχει κάτι που είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει. Δηλαδή πέτυχε να  αλλάξει και να βελτιώσει την πιο σπαρτιάτικη από όλες τις μορφές διακοπών με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει ελκυστική ακόμη και στους πολύ πλούσιους » προστίθεται στο σχετικό δημοσίευμα.

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.