Quantcast
Φιορεντίνος: Κομβικός ο ρόλος του ΕΟΤ στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Τουρισμός - enikonomia.gr
share

Φιορεντίνος: Κομβικός ο ρόλος του ΕΟΤ στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Τουρισμός

δημοσιεύτηκε:

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΟΤ, με τον νέο Γενικό Γραμματέα ΕΟΤ Ανδρέα Φιορεντίνο, παρουσία της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη. Kύριο θέμα της συνεδρίασης ήταν η μεταβίβαση αρμοδιοτήτων από το Δ.Σ. στον Γενικό Γραμματέα Ανδρέα Φιορεντίνο και την Πρόεδρο του ΕΟΤ κα Άντζελα Γκερέκου.

Μετά τον χαιρετισμό της Υπουργού Τουρισμού κ. Όλγας Κεφαλογιάννη, ο νέος Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ κ. Ανδρέας Φιορεντίνος απευθύνθηκε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και δήλωσε: “Είναι μεγάλη η τιμή και η χαρά που νιώθω για την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Ο ελληνικός τουρισμός αποτελεί όλη μου τη ζωή. Τον υπηρετώ καθημερινά, τόσο μέσα από την επαγγελματική μου ενασχόληση, όσο και από τις θέσεις ευθύνης που έχω αναλάβει όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Γνωρίζω πολύ καλά, ότι σήμερα βρισκόμαστε στην αρχή ενός νέου κύκλου ανάπτυξης και γι’ αυτόν τον λόγο οι προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι ακόμα μεγαλύτερες, πιο σύνθετες και πιο απαιτητικές. Είναι όμως η ώρα των έργων και όχι των διαπιστώσεων. Γι’ αυτό και σε αυτό το πιεστικό περιβάλλον, ο ρόλος του ΕΟΤ είναι κομβικής σημασίας, όχι μόνο για να προωθήσει τον ελληνικό τουρισμό, αλλά και για να συμβάλει με τις δυνάμεις, την τεχνογνωσία και τις απαραίτητες συνέργειές του στην αντιμετώπιση όλων των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο ελληνικός τουρισμός σήμερα”.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.