Quantcast
Η Σαντορίνη στην παγκόσμια λίστα με τα καλύτερα ταξίδια μιας ζωής - enikonomia.gr
share

Η Σαντορίνη στην παγκόσμια λίστα με τα καλύτερα ταξίδια μιας ζωής

δημοσιεύτηκε:

Στην παγκόσμια λίστα με τα καλύτερα ταξίδια μιας ζωής, εντάσσεται και η Σαντορίνη, όπως αναφέρεται στο τεύχος Ιουνίου 2015, του μεγάλου ταξιδιωτικού περιοδικού «Travel + Leisure».

Ειδικότερα, όσον αφορά στη Σαντορίνη, το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «αν υπήρχε ένα μέρος, που θα μπορούσε να είναι το πιο αντιπροσωπευτικό της ομορφιάς του, τότε αυτό θα ήταν η Σαντορίνη. Λευκά σπίτια που θυμίζουν σπήλαιο, διακοσμημένα από μπουκαμβίλιες και με φόντο τους γαλάζιους τρούλους των εκκλησιών, βρίσκονται κτισμένα επάνω στην απότομη βραχώδη πλαγιά του αρχαίου ηφαιστειακού κρατήρα».

Επιπλέον, η ελκυστικότητα της Σαντορίνης έγκειται και στον πλούτο των αντιθέσεων που διαθέτει όπως: εκπληκτικό κρασί, μαύρες αμμουδιές και αρχαιολογικοί χώροι όπως το Ακρωτήρι, το οποίο συχνά χαρακτηρίζεται και ως «η Μινωική Πομπηία», αναφέρει το δημοσίευμα. Στην συνέχεια μπορεί κανείς να κατευθυνθεί και στην Οία για έναν περίπατο στον πεζόδρομο 9 μιλίων που διαθέτει.

Η πλήρης παγκόσμια λίστα με τα καλύτερα ταξίδια μιας ζωής είναι η παρακάτω: Σαντορίνη, Μαρακές, Γκαλαπάγκος, Κέιπ Τάουν, Προβηγκία, Αίγυπτος, Μιανμάρ ,Πέτρα- Ιορδανία, Σαφάρι στη Ζάμπια, Τόκιο, Λίμνη Κόμο,Μπουτάν, Μοντάνα, Μπαλί, Νέα Ζηλανδία, Ρατζαστάν, Μικρός Άγιος Βικέντιος, Νάπα, Ακτή Αμάλφι, Νησί του Πάσχα,  Κωνσταντινούπολη, Αγία Πετρούπολη, Ιρλανδία, Παταγονία, Ανταρκτική.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.