Quantcast
Συντάξεις Ιουλίου 2024: Αλλάζει το χρονοδιάγραμμα για την πληρωμή τους-Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες ανά ταμείο - enikonomia.gr
share

Συντάξεις Ιουλίου 2024: Αλλάζει το χρονοδιάγραμμα για την πληρωμή τους-Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες ανά ταμείο

δημοσιεύτηκε:

Αλλάζει το χρονοδιάγραμμα για την καταβολή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων μηνός Ιουλίου λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος.

Συνεπώς επειδή οι τράπεζες θα είναι κλειστές την Δευτέρα 24 Ιουνίου η πίστωση των ποσών των κύριων συντάξεων μηνός Ιουλίου θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής, 21 Ιουνίου στους τραπεζικούς λογαριασμούς ορισμένων ασφαλισμένων. Αυτό αφορά τα ταμεία του ΟΑΕΕ, του ΟΓΑ, του ΕΤΑΑ αλλά και  όσους είναι συνταξιούχοι από  την 1/1/2017.Επίσης την ίδια ημέρα θα πιστωθούν και τα ποσά των επικουρικών συντάξεων του ιδιωτικού τομέα. Ωστόσο η επίσημη καταβολή αυτών θα γίνει την Τρίτη, 25 Ιουνίου.

Συντάξεις Ιουλίου 2024: Η επόμενη ημέρα κλειδί για τις πληρωμές

Το απόγευμα της 26 Ιουλίου ο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, το Δημόσιο, οι τράπεζες, ο ΟΤΕ, η ΔΕΗ, τα ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), το ΝΑΤ, το ΕΤΑΤ και το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ θα πιστώσουν τα ποσά των κύριων συντάξεων στους δικαιούχους. Επίσης την ίδια ημέρα θα γίνει και η πίστωση των ποσών των επικουρικών συντάξεων Δημοσίου. Σημειώνεται δε πως η επίσημη καταβολή των παραπάνω θα γίνει την Πέμπτη, 27 Ιουνίου. 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.