Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «12 μέτρα για πιο φθηνή στέγη» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει όλο το σχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Τα 98 οικόπεδα του προγράμματος κοινωνικής αντιπαροχής, στα οποία θα ανεγερθούν κατοικίες με χαμηλό ενοίκιο. Ποια είναι τα κριτήρια για τους δικαιούχους.

– Οι οικιστικές μελέτες για τη στέγαση στρατιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων στη Θράκη και σε νησιά του Αιγαίου.

– Οι βελτιώσεις στα προγράμματα «Σπίτι μου» και «Ανακαινίζω – Ενοικιάζω», οι παρεμβάσεις στο πλαίσιο των βραχυχρόνιων μισθώσεων και οι δύο δράσεις για τη στήριξη των φοιτητών.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τα στοιχήματα της Δευτέρας. Τα σενάρια για την επόμενη ημέρα της κάλπης σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση. Πώς το εκλογικό αποτέλεσμα αναμένεται να επηρεάσει τις κινήσεις του πρωθυπουργού. Οι σκέψεις για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα και οι μεταρρυθμίσεις που πρέπει να «τρέξουν». Αφετηρία εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ οι ευρωεκλογές. Οι προσδοκίες και τα σχέδια του Στέφανου Κασσελάκη. Ο εκλογικός πήχυς που έχει θέσει ο Νίκος Ανδρουλάκης για το ΠΑΣΟΚ και οι συζητήσεις για το μέλλον της Κεντροαριστεράς. Τι περιμένουν και τι επιδιώκουν τα μικρότερα κόμματα της αντιπολίτευσης.

– Τελεσίγραφο της Αθήνας στα Σκόπια! Διορία μέχρι τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ δίνει η ελληνική κυβέρνηση στον Μίτσκοσκι για να συμμορφωθεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

– Τα παιχνίδια του Ερντογάν με τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης. Ποια ανταλλάγματα ζητά η Αγκυρα ώστε να δώσει το «πράσινο φως» για την επαναλειτουργία της.

– Τι αλλάζει στα τιμολόγια του ρεύματος. Τα νέα μέτρα που εξετάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για να μειωθεί το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας. Πώς θα μεταφερθούν οι ζώνες χαμηλής χρέωσης από τις νυχτερινές ώρες στις μεσημβρινές. Οι νέες χρεώσεις που προωθούνται για τα Σαββατοκύριακα. Πότε θα ξεκινήσει η διάθεση του πορτοκαλί τιμολογίου για επιχειρήσεις και νοικοκυριά που διαθέτουν «έξυπνους» μετρητές. Πού οφείλεται η άνοδος στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος τον Ιούνιο και πώς μπορούν οι καταναλωτές να προστατευθούν από περαιτέρω αυξήσεις.

– Συνεντεύξεις στην «R»: Παύλος Μαρινάκης, Σωκράτης Φάμελλος.

– Εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή: Ο αμετανόητος και τα πρωτοπαλίκαρά του. Το σκεπτικό της απόφασης που οδήγησε ξανά τον Νίκο Μιχαλολιάκο στη φυλακή. Πού βρίσκονται τα υπόλοιπα καταδικασμένα στελέχη.

– Απότομη προσγείωση για τα Canadair. Η καναδική εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει την παραγωγή των αεροσκαφών. Οι εναλλακτικές λύσεις που εξετάζουν το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας και η Κομισιόν.

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.