Quantcast
wallet.gov.gr: Νέα στοιχεία εντάσσονται εντός Ιουνίου στην πλατφόρμα σύμφωνα με τον Παπαστεργίου -Δείτε ποια - enikonomia.gr
share

wallet.gov.gr: Νέα στοιχεία εντάσσονται εντός Ιουνίου στην πλατφόρμα σύμφωνα με τον Παπαστεργίου -Δείτε ποια

δημοσιεύτηκε:

Στο wallet.gov.gr θα ενταχθούν εντός του μήνα τα στοιχεία για το κατοικίδιο, τα διπλώματα για τα σκάφη, η ασφαλιστική ικανότητα αλλά και οι υπογραφές συμβολαίων με παρόχους.

« Πλέον υλοποιούμε την εφαρμογή του gov.gr  με την εφαρμογή του wallet. Στο wallet πλέον βάζουμε το κατοικίδιο μου, τις υπηρεσίες μας και τα διπλώματα για τα σκάφη. Η ενοποίηση αυτή θα γίνει αυτές τις ημέρες, πιθανόν την εβδομάδα που έρχεται. Πάντως είναι θέμα ημερών ώστε να μπουν όλα αυτά στο wallet .. και η ασφαλιστική μας ικανότητά. Πλέον είμαστε ασφαλιστικά ενήμεροι. Βέβαια αυτό που είχαμε συζητήσει στην τελευταία μας συνέντευξη είναι το πώς πλέον θα μπορούμε να ολοκληρώνουμε διαδικασίες υπογραφές συμβολαίων με παρόχους με ένα απλό μήνυμα έχοντας ελέγξει ότι αυτά είναι τα σωστά μας στοιχεία. Μέσα στον Ιούνιο θα είναι όλα αυτά », όπως σημείωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό στα “Παραπολιτικά”.

Kαι εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο θα βάζουν στο wallet.gov.gr οι πολίτες τα στοιχεία για το κατοικίδιο τους. «Υπάρχει το εθνικό μητρώο ζώων συντροφιάς  το οποίο έχει δημιουργεί από το υπουργείο μας μαζί με το υπουργείο Εσωτερικών .Αυτήν την πληροφορία ακριβώς όπως έχει εισαχθεί από τον κτηνίατρο μας στο  εθνικό μητρώο ζώων συντροφιάς την απλοποιούμε και την τραβάμε. Οπότε έχουμε κανονικά στο wallet την φωτογραφία του ζώου, όλα τα στοιχεία του και  το βιβλιάριο υγείας » σημείωσε. 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.