Quantcast
Δ. Κουτσούμπας: Ο λαός να απορρίψει όλους τους εκβιασμούς - enikonomia.gr
share

Δ. Κουτσούμπας: Ο λαός να απορρίψει όλους τους εκβιασμούς

δημοσιεύτηκε:

«Καλά κρατούν οι εκβιασμοί λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για το δημοψήφισμα της Κυριακής» δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

“Από την μιά η ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ μαζί με την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι εκβιάζουν τον λαό για να πει Ναι στην ευρωπαϊκή πρόταση-καρμανιόλα και από την άλλη εκβιάζουν τα κόμματα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την στήριξη της Χρυσής Αυγής για να αποσπάσουν το “Ναί” στο δικό τους μνημόνιο”.

O Γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ είπε ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός παραδέχθηκε χθες ότι η πρότασή του είναι στο τραπέζι και από την επόμενη εβδομάδα η διαπραγμάτευση θα αφορά ένα νέο πρόγραμμα, δηλαδή ένα νέο μνημόνιο.

“Η κυβέρνηση προτείνει το “Όχι”, αλλά στην ουσία παίζει το παιχνίδι του “Ναι” και με το ψεύτικο δίλημμα που θέτει καλώντας τον λαό να επιλέγει δήθεν το λιγότερο κακό μνημόνιο και με το κλίμα τρομοκρατίας που ενισχύει με μέτρα σε βάρος μισθωτών και συνταξιούχων και με τους περιορισμούς που βάζει να πάρουν από τις τράπεζές τους μισθούς και συντάξεις και με τα παζάρια που συνεχίζει με την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ, ενισχύσει τον εκβιασμό της άλλης πλευράς” υπογράμμισε ο ίδιος.

Το ΚΚΕ, τόνισε, καλεί τον ελληνικό λαό να απορρίψει όλους τους εκβιασμούς, να φθάσει στην κάλπη με την πρότασή του και να πει “δεν διαλέγουμε αντιλαϊκά μέτρα, δεν διαλέγουμε νέα μνημόνια, ακυρώνουμε όλα τα ψευτοδιλήμματα”.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.