Quantcast
Η Realnews σήμερα (19/5/2024) - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα (19/5/2024)

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Κύμα καταγγελιών για τις αυθαιρεσίες στις παραλίες» κυκλοφορεί, σήμερα, η Realnews.

Αποκαλυπτικά τα πρώτα στοιχεία της ψηφιακής πλατφόρμας για τις παράνομες ξαπλώστρες και ομπρέλες.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Πάνω από 16.000 πολίτες έχουν κατεβάσει την εφαρμογή MyCoast και καθημερινά καταγράφονται 50 αναφορές για καταπάτηση του αιγιαλού.

– Ποιες περιοχές είναι «πρωταθλήτριες» στις παραβάσεις. Το σχέδιο δράσης του υπουργείου Περιβάλλοντος για επιτόπιους ελέγχους.

– Τι δηλώνει στην «R» ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Επαναδιαπραγμάτευση της Συμφωνίας των Πρεσπών θέλει ο αρχηγός του VMRO. Θολό τοπίο για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης στα Σκόπια. Πώς βλέπουν τις εξελίξεις Αθήνα, Βρυξέλλες και Ουάσιγκτον.

– Μετά τις νέες προκλήσεις Ράμα: Απειλή βέτο από την Ελλάδα στην ενταξιακή πορεία της Αλβανίας στην Ε.Ε.

– Οι ανοιχτοί δίαυλοι και ο κρίσιμος Σεπτέμβριος. Το παρασκήνιο της συνάντησης Μητσοτάκη – Ερντογάν και οι επόμενοι σταθμοί του ελληνοτουρκικού διαλόγου. Καθοριστικής σημασίας το επόμενο ραντεβού στη Νέα Υόρκη, όπου οι δύο ηγέτες θα αξιολογήσουν την πρόοδο των συνομιλιών και θα αποφασίσουν πότε και πώς θα βάλουν στο τραπέζι τα μεγάλα θέματα. Ανοίγει ο δρόμος για τις Constellation. Εντός Ιουνίου αναμένεται η απάντηση των ΗΠΑ για την απόκτηση πέντε υπερσύγχρονων φρεγατών, που θα ναυπηγηθούν στην Ελευσίνα.

– Αποκλειστική συνέντευξη του Γιώργου Γεραπετρίτη στην «R»: «Η οριστική επίλυση του θέματος της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ θα ήταν εξαιρετικά σημαντική για μια βιώσιμη ηρεμία στην περιοχή μας», δηλώνει ο υπουργός Εξωτερικών.

– Ανδρέας Σπυρόπουλος στην «R»: «Ο Ερντογάν χρησιμοποιεί την Ελλάδα για να φαίνεται ότι έχει συνομιλητές και εμείς δεν απαντάμε», λέει ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.

– Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Την κακοποιούσε επί 11 χρόνια! Σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες για την κόλαση που ζούσε η 40χρονη μητέρα.

– Φρίκη στον Κολωνό: Η κατάθεση που αποκάλυψε τους νέους κατηγορουμένους. Τι περιλαμβάνει η εισαγγελική πρόταση για τα 18 άτομα που θα καθίσουν στο εδώλιο για την κακοποίηση της 12χρονης.

– «Εχω μέσα μου ένα τέρας». Η «R» αποκαλύπτει την απολογία του 51χρονου από την Κρήτη που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε τρεις ανηλίκους.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.