Quantcast
Σόιερ: «Kalh nixta, Hellas» - enikonomia.gr
share

Σόιερ: «Kalh nixta, Hellas»

δημοσιεύτηκε:

Πρώτες δηλώσεις και από το στρατόπεδο των Χριστιανοδημοκρατών της Α. Μέρκελ. Ο αντιπρόεδρος της ΚΟ Ραλφ Μπρινκχάους εκτίμησε ότι μετά το δημοψήφισμα υπάρχουν λίγες πιθανότητες για χορήγηση νεών πακέτων στήριξης.

“Για μας ίσχυε και συνεχίζει να ισχύει η αρχή, βοήθεια έναντι μεταρρυθμίσεων. Εάν οι μεταρρυθμίσεις δεν γίνουν από την ελληνική κυβέρνηση τώρα που έχει και την κάλυψη από τον ελληνικό λαό, τότε πράγματι θα είναι δύσκολο να δρομολογήσουμε νέα βοήθεια”.

 

 

Σκληρή γλώσσα επέλεξε ο ο Γ. Γραμματέας του Χριστιανοκοινωνικού κόμματος CSU, Αντρέας Σόιερ. Σχολίασε το δημοψήφισμα με τη φράση “Kalh nixta, Hellas”. Και συνέχισε:

“Τώρα πρέπει να αντιδράσουμε με ηρεμία, αλλά ένα είναι σαφές: ο αριστερός εκβιαστής και λαοπλάνος Τσίπρας δεν θα επιτύχει με το βρώμικο παιγνίδι του. Ο ίδιος με την κυβέρνησή του κοροίδεψε τον ελληνικό λαό, ότι θα μπορούσε να υπάρχει ευρώ χωρίς μεταρρυθμίσεις”.

Ο Χανς Μιχελμπαχ από το ίδιο κόμμα, πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής προϋπολογισμού τάχθηκε υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και της επανεισόδου της, όταν σταθεροποιηθεί.

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις από το Liveblog του Enikonomia.gr

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.