Quantcast
Το Χόλυγουντ στηρίζει τον ελληνικό τουρισμό! - enikonomia.gr
share

Το Χόλυγουντ στηρίζει τον ελληνικό τουρισμό!

δημοσιεύτηκε:

Μία ξεχωριστή καμπάνια με στόχο την τόνωση του τουρισμού δημιούργησε η διεθνής ιστοσελίδα greekreporter.com η οποία τα τελευταία 6 χρόνια φιλοξενεί νέα από την Ελλάδα.

Η καμπάνια βασίζεται σε ένα βίντεο στο οποίο προσωπικότητες από το Χόλυγουντ μίλησαν για την εμπειρία που αποκόμισαν στο παρελθόν ταξιδεύοντας στην Ελλάδα, αλλά και για την πρόθεσή τους να επισκεφθούν τη χώρα μας στο μέλλον. Η Αντζελίνα Ζολί, Τζορτζ Κλούνι, ο Στίβεν Σπίλμπερκ, ο Ιθαν Χοκ και η Τζόντι Φόστερ ήταν λίγοι μόνο από τους σταρ που φιλοξενήθηκαν σ’ αυτό το βίντεο, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στην Ελλάδα.

«Ο καλύτερος τρόπος να βοηθήσει κανείς την Ελλάδα και ταυτόχρονα να κάνει διακοπές είναι να επισκεφθεί τη χώρα τώρα! Επειδή παρά την οικονομική ύφεση, ο ήλιος ακόμα λάμπει, η ελληνική κουλτούρα είναι πιο δυνατή από ποτέ και οι τιμές έχουν παρουσιάσει πρωτοφανή μείωση. Αν όχι τώρα, πότε; Διαδώστε την καμπάνια του Greek Reporter και ας στείλουμε λίγη αγάπη (και τουρίστες) στην Ελλάδα», συμπληρώνουν οι εμπνευστές της καμπάνιας με hashtag #SeeYouInGreece #SpreadtheWord #LoveGreece.

 

Δείτε το βίντεο

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.