Quantcast
FF Group: Εγκαινιάζει νέο κατάστημα Samsonite στη Θεσσαλονίκη - enikonomia.gr
share

FF Group: Εγκαινιάζει νέο κατάστημα Samsonite στη Θεσσαλονίκη

δημοσιεύτηκε:

Η Samsonite, η εταιρεία ηγέτης στα είδη ταξιδίου εδώ και 100 χρόνια, άνοιξε το δεύτερο κατάστημά της στην Ελλάδα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Καρόλου Ντηλ 20.

Το νέο πολυτελές κατάστημα της  Samsonite, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Folli Follie Group,  προσφέρει στον επισκέπτη τη δυνατότητα να γνωρίσει τη φιλοσοφία, την καινοτομία και την παράδοση της εταιρείας στην αγορά των αποσκευών. Η εσωτερική αρχιτεκτονική προβάλει το minimal και σύγχρονο στιλ της μάρκας, συνδυάζοντάς το με την κομψότητα και τη δέσμευση της Samsonite για απόλυτα ασφαλείς και ανθεκτικές αποσκευές. Στο νέο κατάστημα της διεθνούς αναγνωρισμένης μάρκας παρουσιάζεται η συλλογή της Samsonite για το φθινόπωρο/ χειμώνα 2015-16, καθώς και όλη η γκάμα των best seller συλλογών της εταιρείας, όπως οι βαλίτσες των σειρών Cosmolite, B-Lite, Neopulse, Lite-Locked και άλλες. 

Η νέα συλλογή της Samsonite για το φθινόπωρο/ χειμώνα 2015-16 περιλαμβάνει μοναδικές προτάσεις για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί, καλύπτοντας τις ανάγκες που προκύπτουν από τις καθημερινές δραστηριότητές τους, αλλά και ικανοποιώντας τις απαιτήσεις ενός ταξιδιού. Πιο συγκεκριμένα για τους μικρούς μας φίλους, η Disney by Samsonite παρουσιάζει τη συναρπαστική και γοητευτική νέα συλλογή για παιδιά με τους αγαπημένους τους Disney ήρωες, όπως τον Mickey, τη Minnie, τα Cars και τον Spider-man.

Στο νέο κατάστημα επίσης υπάρχουν και προϊόντα από τις συλλογές της American Tourister και της High Sierra.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.