Quantcast
ΝΔ: Ξεκάθαρη υποκλοπή των ΑΦΜ των πολιτών - enikonomia.gr
share

ΝΔ: Ξεκάθαρη υποκλοπή των ΑΦΜ των πολιτών

δημοσιεύτηκε:

Για ξεκάθαρη υποκλοπή των ΑΦΜ των πολιτών, έκαναν λόγο συνεργάτες του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη μετά τη συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ, στην οποία συμμετείχε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το plan B του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

Προσέθεταν μάλιστα ότι καθώς πρόκειται για υποκλοπή προσωπικών δεδομένων, τίθεται το ερώτημα γιατί δεν έχει παρέμβει ακόμη η Ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η νομική ομάδα της ΝΔ θα εξετάσει τα στοιχεία των δικογραφιών που θα διαβαστούν αύριο στη Βουλή. Το πιο ενδιαφέρον όμως για τις πολιτικές εξελίξεις είναι πως η Ν.Δ προαναγγέλλει πλέον ότι θα επανεξετάσει τη στάση της σε σχέση με τις ψηφοφορίες των νομοσχεδίων στη Βουλή, καθώς όπως έλεγαν χαρακτηριστικά συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη “τίποτε δεν είναι ίδιο με την Παρασκευή”.

Οι ίδιες πηγές υποστήριζαν επίσης ότι ο κ. Τσίπρας, γνώριζε για τα όσα αναφέρει ο κ. Βαρουφάκης, γιατί καταρχήν, όπως έλεγαν, ήταν δική του επιλογή, προσθέτοντας ότι δεν γνώριζε μόνο ο πρωθυπουργός, αλλά και σύμφωνα και με τα λεγόμενά του και ο Πάνος Καμμένος. “Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να τηρεί σιγή ιχθύος, και θα πρέπει όχι μόνο να δώσει εξηγήσεις για όλα αυτά, αλλά φέρει και πειστικές απαντήσεις για τους λόγους που αποφάσισε να διώξει τον κ. Βαρουφάκη”

Κατά τη συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ ο κ. Μεϊμαράκης έκανε λόγο για σύσφιγξη των σχέσεων της νεολαίας και του κόμματος και προανήγγειλε ότι προτάσεις της ΟΝΝΕΔ θα γίνονται αποδεκτές από το κόμμα.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.