Quantcast
Fritidsresor: Αύξηση 60% οι προκρατήσεις των Σουηδών τουριστών για την Ελλάδα - enikonomia.gr
share

Fritidsresor: Αύξηση 60% οι προκρατήσεις των Σουηδών τουριστών για την Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Aύξηση 60% σημείωσαν οι προκρατήσεις των  Σουηδών τουριστών για την  Ελλάδα, τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου 2015 σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο 2014, σύμφωνα με εκπρόσωπο του τουριστικού πρακτορείου «Fritidsresor».

Ειδικότερα, η ζήτηση των  Σουηδών τουριστών παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα και στη συνέχεια. Καθώς οι Σουηδοί που επισκέφτηκαν την Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες μετέδωσαν μέσα  από τα social media ότι πέρασαν εξαιρετικά στις διακοπές τους στα νησιά της  χώρας.

Η Ελλάδα παραμένει πολύ δημοφιλής προορισμός για τους Σουηδούς, και η  οικονομική κρίση  της χώρας δεν τους επηρεάζει καθόλου, σύμφωνα με δημοσίευμα του Di.se.

Καμία επίπτωση δεν είχε η οικονομική κρίση της Ελλάδας στις κρατήσεις των ταξιδιωτών του  Ving (το οποίο έχει τη μερίδα του λέοντος στις προκρατήσεις προς τη χώρα μας στη σουηδική αγορά).

Τέλος ο εκπρόσωπος του τουριστικού πρακτορείου« Fritidsresor» ανέφερε: « Είδαμε μια μικρή επιβράδυνση στα ταξίδια στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της κρίσης, αλλά σύντομα επανήλθε η ηρεμία με αυξημένη ζήτηση για τη χώρα μας. Οι κρατήσεις του Fritidsresor είναι 5% πάνω σε σχέση με πέρυσι. Για  έκτη συνεχόμενη χρονιά έχουν αυξηθεί οι προκρατήσεις των τουριστών στην Ελλάδα».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.