Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Στο μικροσκόπιο τα “αποτυπώματα’ των διακινητών» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews. Νέες αποκαλύψεις για τον πύρινο όλεθρο στον Έβρο.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Τι ερευνούν οι Αρχές μετά τον εντοπισμό κλεμμένων οχημάτων κοντά στις 15 εστίες όπου εκδηλώθηκε η καταστροφική πυρκαγιά.

– Σε μονοπάτια που χρησιμοποιούνται από κυκλώματα διακίνησης μεταναστών ξέσπασαν οι φωτιές σε Μίσχο και Σάπες Ροδόπης.

– Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή: «Από ανθρώπινο χέρι η αιτία της φωτιάς. Την ώρα που καιγόταν η νότια περιοχή του Εβρου, ξέσπασε από το πουθενά πυρκαγιά στο δάσος της Δαδιάς».

– Ανυπολόγιστη η καταστροφή στη Δαδιά. Τα πύρινα μέτωπα απείλησαν και το Σουφλί.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– «Νάρκες» Ερντογάν στο ήρεμο κλίμα. Οργή στην Αθήνα για την παραχάραξη της Ιστορίας της Σμύρνης. Πώς ο Τούρκος Πρόεδρος υπονομεύει τις προοπτικές του ελληνοτουρκικού διαλόγου με τη σκληρή στάση στο Κυπριακό και τις εχθροπαθείς δηλώσεις του. Γίνεται πιο δύσκολη η επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Αγκυρα. Θα πρέπει να συμφωνηθεί χρονοδιάγραμμα για το Συμβούλιο Συνεργασίας και να καθοριστεί η ατζέντα της συνάντησης Μητσοτάκη – Ερντογάν στη Νέα Υόρκη.

– Ποιες συντάξεις «ξεκλειδώνουν». Το σχέδιο του υπουργείου Εργασίας για την ταχύτερη έκδοση των 73.000 που εκκρεμούν.

– ΣΥΡΙΖΑ: Το “φαινόμενο” Κασσελάκη και οι νέες ισορροπίες. Το προφίλ του 35χρονου εφοπλιστή, που τάραξε τα νερά με την υποψηφιότητά του. Πώς σχολιάζει την κάθοδό του ο έτερος υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Τζουμάκας με συνέντευξή του στην «R».

– Ο Κασιδιάρης, οι «Σπαρτιάτες» και τα 6 εκατ. ευρώ της χρηματοδότησης.

– Αποκλειστικό: Τι αποκαλύπτει η δικογραφία για τη δολοφονία του Μ. Κατσουρή. Το οπλοστάσιο των Κροατών χούλιγκανς, οι απολογίες τους και οι τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας που περιγράφονται στο κατηγορητήριο. Ποιοι είναι οι δύο παίκτες της εθνικής ομάδας χόκεϊ της Κροατίας που έχουν προφυλακιστεί. Φωτογραφικά ντοκουμέντα και μαρτυρίες από την καταδρομική επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

– Κώστας Σκρέκας: «Ενεργοποιήσαμε το “καλάθι των μαθητών” και ταυτόχρονα “κλειδώσαμε” το πλαφόν στο περιθώριο κέρδους στα επίπεδα του 2021 για τα σχολικά είδη».

– Σκάνδαλο στο Βρετανικό Μουσείο: Μυκηναϊκοί θησαυροί στη λίστα των κλεμμένων! Μιλούν στην «R» οι διεθνούς φήμης ακαδημαϊκοί Πολ Κάρτλετζ, Λουί Γκοντάρ και Χρήστος Τσιρογιάννης.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.