Quantcast
Handelsblatt: «Ανάβει» η αποτυχημένη επανάσταση - enikonomia.gr
share

Handelsblatt: «Ανάβει» η αποτυχημένη επανάσταση

δημοσιεύτηκε:

Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία και προσπαθεί να κάνει τους ‘Ελληνες να ξεχάσουν το χάος που επικράτησε στους επτά μήνες της διακυβέρνησής του.

Η αίγλη από το «κόκκινο επαναστατικό» έχει ξεθωριάσει και αυτό μειώνει πολύ τις πιθανότητες για αυτοδυναμία αναφέρει η Handelsblatt.

Ειδικότερα στο άρθρο της γερμανικής εφημερίδας αναφέρεται πως οι σημαίες δεν κυματίζουν όπως κυμάτιζαν τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία από την Κρήτη με στόχο να κερδίσει και πάλι την πρωθυπουργία.

Οι κάτοικοι στις νησιωτικές πόλεις του Ρεθύμνου και των Χανιών που επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας τον αγκάλιαζαν δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα μέχρι τη στιγμή που ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο πρόγραμμα πιστώσεων με αποτέλεσμα το μέτωπό του να γεμίσει ρυτίδες αναφέρει χαρακτηριστικά η Handelsblatt.

«Απλά μην κοιτάμε πίσω», είναι το σύνθημα. «Δεν σκεφτόμαστε τα λάθη των επτά μηνών και την τρομερή νύχτα της 12ης Ιουλίου στις Βρυξέλλες, όταν οι ηγέτες της ζώνης του ευρώ μας διαμήνυσαν Grexit ή λιτότητα.». Ο κ. Τσίπρας διάλεξε τη λιτότητα. «Μόνο προς τα εμπρός», είναι τώρα το σύνθημα για τις νέες εκλογικές αφίσες του κόμματός του…

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.