Quantcast
ΙΝΤΕΡΤΕΚ: Εγκρίθηκε η πώληση της θυγατρικής εταιρείας KB Impuls Hellas - enikonomia.gr
share

ΙΝΤΕΡΤΕΚ: Εγκρίθηκε η πώληση της θυγατρικής εταιρείας KB Impuls Hellas

δημοσιεύτηκε:

Εγκρίθηκε στην έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας ΙΝΤΕΡΤΕΚ ΑΕ που πραγματοποιήθηκε εχθές, η συναφθείσα την 14/8/2015 πώληση και μεταβίβαση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής εταιρείας KB Impuls Hellas.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι μέτοχοι της ΙΝΤΕΡΤΕΚ ενέκριναν και χορήγησαν ειδική άδεια για την συναφθείσα την 14/8/2015 πώληση και μεταβίβαση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής εταιρείας KB Impuls Hellas, ήτοι 23.160 ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 29,35 ευρώ εκάστη, προς την αγοράστρια εταιρεία ΚΟΝΤΙΝΕΝΤΑΛ Ανώνυμη Επενδυτική & Εμπορική Εταιρεία που εδρεύει στην Παιανία Αττικής και ελέγχεται από τον κ. Δ. Κοντομηνά, κύριο μέτοχο της εταιρείας και πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου αυτής.

Το συνολικό τίμημα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ανήλθε στα 400.000 ευρώ, εκ των οποίων 50.000 ευρώ καταβλήθηκαν ήδη κατά την υπογραφή της εγκριθείσας σύμβασης και το υπόλοιπο πιστώθηκε και είναι καταβλητέο σε επτά ισόποσες τριμηνιαίες δόσεις διαδοχικά, ποσού 50.000 ευρώ εκάστη, της πρώτης δόσης καταβλητέας την 15/11/2015 κ.ο.κ.

Την εμπρόθεσμη και προσήκουσα αποπληρωμή του πιστωθέντος μέρους του τιμήματος εγγυήθηκε ο κ. Δημ. Κοντομηνάς.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.