Quantcast
Τσίπρας: Η διαπλοκή με θέλει στην αγκαλιά της, δε θα τα καταφέρει - Μεϊμαράκης: Μη μας κάνουν και μαθήματα περί διαπλοκής - enikonomia.gr
share

Τσίπρας: Η διαπλοκή με θέλει στην αγκαλιά της, δε θα τα καταφέρει – Μεϊμαράκης: Μη μας κάνουν και μαθήματα περί διαπλοκής

δημοσιεύτηκε:

«Επιθυμία της διαπλοκής είναι να με πάρουν στην αγκαλιά τους, αλλά δεν θα τα καταφέρουν» υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας στο debate με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και στην ενότητα «εσωτερική πολιτική».

Στην ερώτηση του Αντώνη Σρόιτερ είπε επίσης ότι «έχουμε μπροστά μας πέντε κρίσιμες μάχες, για χρέος, για πρώτη κατοικία, για το ταμείο, για τις εργασιακές σχέσεις θα παλέψουμε για αυτά. Μη βιάζεστε για το αποτέλεσμα των εκλογών, τα ίδια έλεγαν και στο δημοψήφισμα. Εμείς έχουμε δώσει δείγμα γραφής μέτρων και διαπραγμάτευσης, θα φτάσουμε κοντά στην απόλυτη πλειοψηφία».

Η ΝΔ εξυπηρετεί τη διαπλοκή

«Όλοι κρινόμαστε από τον ελληνικό λαό. Ο κ. Μεϊμαράκης εκπροσωπεί ένα κόμμα που φόρτωνε χρέη τη χώρα και ας τον συμπαθώ πολιτικά. Η ΝΔ εξυπηρέτησε τη διαπλοκή» τόνισε ακόμη ο πρώην πρωθυπουργός.

Στην απάντησή του ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης είπε ότι «Κάναμε και θετικά, μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Με εμάς περάσαμε αναίμακτα από τη δικτατορία στη δημοκρατία. Μας κάνουν μαθήματα περί διαπλοκής όσοι δεν έφεραν ούτε ένα νομοσχέδιο για τη διαπλοκή. Εμείς κάναμε άρση τραπεζικού απορρήτου, τι έκανε το κόμμα του κ. Τσίπρα για τη διαφθορά, μόνο τη διαύγεια πήγε να καταργήσει. Τι γίνεται με τον νόμο για τα ΜΜΕ γιατί τον συζητάει ακόμα;»

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.