Quantcast
Η Ελλάδα στη μεγάλη διεθνή έκθεση ταξιδιών και αναψυχής του Μονάχου το 2016 - enikonomia.gr
share

Η Ελλάδα στη μεγάλη διεθνή έκθεση ταξιδιών και αναψυχής του Μονάχου το 2016

δημοσιεύτηκε:

Στη  μεγάλη διεθνή έκθεση ταξιδιών και αναψυχής του Μονάχου, «f.re.e 2016»  θα  λάβουν μέρος  εκθέτες της  Ελλάδας.

Ειδικότερα, η  έκθεση αυτή  θα διεξαχθεί από τις 10 έως 14 Φεβρουαρίου 2016, στο νέο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου και θα αφορά τη διαμόρφωση ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή. 

Tα θέματα που θα προβληθούν στα 70.000τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας της  έκθεσης  «f.re.e»  είναι: διακοπές αναψυχής με τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα, κάμπινγκ, εταιρίες ενοικιάσεων αυτοκινούμενων,  σκάφη, εξοπλισμός, διακοπές και αναψυχή στη θάλασσα, αλλά και θαλάσσια σπορ όπως καταδύσεις, ψάρεμα, κανό, κωπηλασία, υγεία, ομορφιά, ταξίδια για όλα τα γούστα, οργάνωση, ταξιδιωτικά γραφεία, ταξιδιωτικοί οργανισμοί,  ποδηλασία, ποδήλατα, εξοπλισμός, διοργάνωση εκδρομών, τομέας των ποδηλάτων, σπορ όπως: αναρρίχηση, τρέκινγκ, nordic walking, wind surfing, αλλά και jogging, πεζοπορία, fitness και εξοπλισμός, άλογα, διακοπές με ιππασία, σίτιση και φύλαξη αλόγων, κατασκευές.

Στην τελευταία  έκθεση της f.re.e, η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε από 6 εκθέτες.  Αυτοί είναι:  ANEK Lines, ANEK – Superfast, Ένωση Ξενοδόχων Δυτικής Ηλείας, Meganisi Sailing, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και Superfast Ferries – Blue Star Ferries.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η f.re.e  δίνει την ευκαιρία στον Έλληνα εκθέτη να προβληθεί στην ενδιαφέρουσα τουριστική αγορά της Νότιας Γερμανίας. Για την Ελλάδα η έκθεση αυτή αποτελεί μεγάλη ευκαιρία προβολής. Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου για την Ελλάδα και την Κύπρο.

 

 

 

 

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.