Quantcast
Δωρεάν επιχειρηματική εκπαίδευση για τους νικητές και φιναλίστ του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας - enikonomia.gr
share

Δωρεάν επιχειρηματική εκπαίδευση για τους νικητές και φιναλίστ του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας

δημοσιεύτηκε:

Το διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα Kick Αthens ξεκίνησε τα μαθήματα επιχειρηματικής εκπαίδευσης για τους φιναλίστ και νικητές του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας 2015. 

To Φεβρουάριο 2015, η Kick Athens (www.kickathens.gr) δεσμεύτηκε για 10 δωρεάν θέσεις στο εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα νεοφυούς επιχειρηματικότητας διάρκειας έξι εβδομάδων. Το πρόγραμμα της Kick αποσκοπεί να προσφέρει ολοκληρωμένη καθοδήγηση σε επιχειρηματίες κατά τα πρώτα στάδια της δημιουργίας των επιχειρήσεών τους, καθώς και να τους εξοπλίσει με γνώση και διορατικότητα για τη δημιουργία μιας βιώσιμης επιχείρησης από την αρχή.

Η προσφορά της Kick Athens, είναι μέρος μιας συνολικής επιχειρηματικής υποστήριξης στις νεοφυείς επιχειρήσεις του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας από Ελληνικούς και πολυεθνικούς οργανισμούς. Επιπλέον υποστηρικτές των νικητών του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας είναι η Antidote, το Δικηγορικό Γραφείο Λυκουρέζου, η Microsoft, η People for Business, η Reed Smith, η S&Team και η SAP Hellas.

Η Ρεβέκκα Πιτσίκα, CEO της People for Business και Founder του Kick Athens δήλωσε “Επεκτείνοντας τη συνεργασία μας με το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας, προσφέρουμε σε όλους τους finalists του Βραβείου επιχειρηματική γνώση μέσα από το ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα startup entrepreneurship της Kick, το οποίο διοργανώνεται στην Ελλάδα από την People for Business.  Η επιχειρηματική γνώση αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που οδηγούν στην εμπορική επιτυχία μιας επιχείρησης και περήφανα επεκτείνουμε την υποστήριξή μας προς τους επίδοξους επιχειρηματίες. Είναι χρέος μας να υποστηρίζουμε την υγιή επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα και να συμβάλλουμε στην εδραίωση κερδοφόρων επιχειρήσεων που δημιουργούν κοινωνικό αντίκτυπο.”

O Σταύρος Σαρίνας, Διευθυντής του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας δήλωσε: “Ευχαριστούμε την Kick που συνεισφέρει στην υποστήριξη αυτών των πολλά υποσχόμενων εταιρειών στο νέο επιχειρηματικό τους ταξίδι. Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει και στους 10 φιναλίστ απαραίτητες γνώσεις και εφόδια για την πραγματοποίηση των επιχειρηματικών τους ονείρων.”

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας προσφέρει την ευκαιρία σε επιχειρηματίες με έδρα την Ελλάδα να λάβουν άτοκη χρηματοδότηση, δωρεάν παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και καθοδήγησης με σκοπό την υποστήριξη της νέας επιχειρηματικής τους προσπάθειας.

Το Βραβείο ιδρύθηκε το 2012 με βασικό γνώμονα ότι η επιχειρηματικότητα είναι το κλειδί για την ευημερία της Ελλάδας, ιδιαίτερα εν μέσω οικονομικής ύφεσης. Ο θεσμός, τον οποίο διαχειρίζεται και χρηματοδοτεί ο Όμιλος Libra Group για λογαριασμό της Ελληνικής Πρωτοβουλίας, απευθύνεται τόσο σε έμπειρους, όσο και σε νέους επιχειρηματίες, των οποίων τα επιχειρηματικά σχέδια επιδεικνύουν βιωσιμότητα, καινοτομία, χρηματοοικονομική σύνεση και ρεαλισμό, δημιουργώντας παράλληλα θέσεις εργασίας στην Ελλάδα

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.