Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Με Καμμένο …καταλύτη!», για τη συμφωνία των Πρεσπών, κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι οι συνεχείς αλλαγές γραμμής του υπουργού Αμυνας προκαλούν νευρική κρίση στην πολιτική σκηνή.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– “Τοπίο στην ομίχλη” οι πολιτικές εξελίξεις. Παρατείνονται η αστάθεια και η αβεβαιότητα.

– Αναταραχή και στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ. Ποιοι ακολουθούν τον πρόεδρο του κόμματος. Ποιοι τηρούν στάση αναμονής και ποιοι έχουν ήδη προσχωρήσει σιωπηρά στον ΣΥΡΙΖΑ.

– Πώς αντιδρά ο πρωθυπουργός και με ποιους βουλευτές προσπαθεί να συγκροτήσει τη νέα κυβερνητική πλειοψηφία, αλλά και να περάσει από τη Βουλή τη συμφωνία των Πρεσπών.

– Γράφουν στην «R» έξι συνταγματολόγοι: Γιώργος Κατρούγκαλος, Ανδρέας Λοβέρδος, Γιώργος Γεραπετρίτης, Ξενοφών Κοντιάδης, Κώστας Μποτόπουλος, Γιώργος Σωτηρέλης.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Το νέο σχέδιο για την πρώτη κατοικία. Τι προβλέπει η ρύθμιση που θα αντικαταστήσει τον νόμο Κατσέλη.

– Ο πρόεδρος της Μάντσεστερ Σίτι Καλντούν Αλ Μουμπάρακ. Ο Αραβας κροίσος που επενδύει στην Ελλάδα.

– Φυλακές Κορυδαλλού: «Αρρώστησαν» 18 φρουροί τη νύχτα της απόδρασης.

– Ευκλείδης Τσακαλώτος: «Η προοπτική συνεργασίας με τη σοσιαλδημοκρατία, την αριστερή σοσιαλδημοκρατία και τους Πράσινους είναι στρατηγική επιλογή μας όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη».

– Κωστής Χατζηδάκης: «Είτε ενωμένοι είτε διαζευγμένοι, οι ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ θα χάσουν».

– Η αποζημίωση για την τραγωδία με την Porsche. Πόσα ζήτησε ο Πατμάνογλου από τον “Μr Jumbo” και πόσα θα πάρει.

– Εγκλημα στην Κέρκυρα. Η νονά της 29χρονης μιλά στην «R» για τα ένοχα μυστικά της δολοφονίας: «Θα αποκαλύψω όλα όσα είχε υποστεί η Αγγελική από τον πατέρα της».

– Ερευνα – βόμβα για το Μάτι. Καρκινογόνες ουσίες στο έδαφος και στο νερό.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στις φήμες: «Ούτε χωρίζω, ούτε παντρεύομαι!». Η λαμπερή παρουσιάστρια διαψεύδει στον φιλικό της κύκλο δημοσιεύματα που θέλουν να περνά κρίση η σχέση της με τον Νάσο Αναστασόπουλο και ξεκαθαρίζει πως δεν σκέφτονται ακόμα την επισημοποίηση του δεσμού τους.

– Σε τροχιά γάμου Λευτέρης – Βασιλική. Ο χρυσός ολυμπιονίκης Λ. Πετρούνιας και η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής Β. Μιλλούση, που συγκατοικούν, σκέφτονται να ανέβουν άμεσα τα σκαλιά της εκκλησίας.

– «Το παιδί μάς έφερε την απόλυτη ευτυχία». Η Λένα Παπαληγούρα δίνει στην «R» την πρώτη της συνέντευξη μετά τη γέννηση του όμορφου γιου που απέκτησε με τον σύζυγό της Ακη Πάντο.

– «Μένουμε μαζί στην Κηφισιά». Ο σεφ Διονύσης Αλέρτας αποκαλύπτει στην «R» πως συγκατοικεί πλέον με την personal trainer Εβίτα Μπέκα.

– Γκρίζα σύννεφα. Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη, παρότι ζουν έναν μεγάλο έρωτα, αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της απόστασης που τους χωρίζει.

– Τέρμα το κρυφτό. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου επιβεβαίωσαν πως είναι ζευγάρι μέσα από φωτογραφία που ανέβασαν στα social media από τη Φλωρεντία.

– Γκολ στη… ζωή. Η ηθοποιός Ευτυχία Σιδέρη και ο άσος του ποδοσφαίρου Σεμπά επέστρεψαν στην Ελλάδα με την ενάμισι έτους κόρη τους.





share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.